0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun . Çok karışık işler bunlar ilke. Belediye ile yada kara yolları ile görüştün mü. Bu işi mahkeme paklar gibi. Aracı yaptırdıktan sonra Çağlayan adliyesi sulh ceza yada trafik mahkemesi varsa orada başvurmanı tavsiye ederim.
türkiyede bu konular zor , kabut boyancak ondaki hasari senin sigortan öder ama arkadan vuran sensin 8de8 sende çıkar diye düşünüyorum
Geçmiş olsun
Gecmis olsun abi GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
geçmiş olsun İlke
Çok geçmiş olsun. Çözülmeyecek şey değil. Görseller ile iyi bir rapor hazırlaman lazım. Mesela kaygan yol tabelası olmadığını ya da bir uyarı tabelası olmadığını gösterecek şekilde.
Geçmiş olsun İlke. Bu durumda iki araç arasındaki takip mesafeside önem arz etmez mi?
Geçmiş olsun kardeşim. Hakan Abi doğru söylüyor uyarı levhası yok ama Mehmet'de doğru söylüyor işin Bakırköy adliyesinde trafik mahkemesinde. Tabi gittiğinde sıra gelirse. Ülkemizde bu tarz prosedürler bir türlü bitmiyor ve sonuca ulaşılamıyor.
Sana bir çare bulmak lazım ilke
İlk birde şöyle bir durum var o yoldan bakım ve onarım vs yönünden karayollarımı sorum lu yoksa belediyemi. Ona göre şikayette bulunman gerekiyor.
İlke Geçmiş olsun. Bu caddy sana yaramadı.
Kardeşim öcünü almışsın . Şaka bir yana geçmiş olsun . Allah beterinden saklasın.
bu kadar ile geçmiş olsun. ALLAH daha büyüklerinden hepimizi korusun inşallah.
Geçmiş olsun ilke.
Dün 155 i aradigimda yolun temizlenmesi icin ekip gondereceklerini soylemislerdi. Fakat temizlenmemis. Simdi yolun kenarina cektim 155i aradim ve ekip gondermelerini istedim. Beklemedeyim