Gönderen Konu: Toyota Touch için A/V in girişli kablo  (Okunma sayısı 1390 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '13
  • 1 kere teşekkür edildi
Toyota Touch için A/V in girişli kablo
« : Temmuz 25, 2015, 15:21:53 »
Herkse merhaba, uzun süredir formu misafir olarak takip ettim. Bilgi ve tecrübelerini paylaşan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. yaklaşım 2 yıldır Toyota Auris kullanıcsıyım, bildiğiniz gibi toyota touch sistemi video, navigasyon gibi isteklerimizi yeterince karşılamayabiliyor. A/V in girişi olmadığı için video vb. uyguları kullanma imkanız yok. Yurtdışından getirttiğim kablo ile bire bir uyan pinlerle A/V in, AUX girişi, fazladan kamer girişi sağlayabiliyoruz. Elimde bir tane fazladan kablo mevcut. İlgilenen arkadaşlar özelden irtibata geçebilirler. Herkese iyi günler.
Toyota Auris 2013 1.6 Advanced Multidrive S

Toyota Club Türkiye

Toyota Touch için A/V in girişli kablo
« : Temmuz 25, 2015, 15:21:53 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota Touch için A/V in girişli kablo
« Yanıtla #1 : Temmuz 25, 2015, 20:14:10 »
Herkse merhaba, uzun süredir formu misafir olarak takip ettim. Bilgi ve tecrübelerini paylaşan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. yaklaşım 2 yıldır Toyota Auris kullanıcsıyım, bildiğiniz gibi toyota touch sistemi video, navigasyon gibi isteklerimizi yeterince karşılamayabiliyor. A/V in girişi olmadığı için video vb. uyguları kullanma imkanız yok. Yurtdışından getirttiğim kablo ile bire bir uyan pinlerle A/V in, AUX girişi, fazladan kamer girişi sağlayabiliyoruz. Elimde bir tane fazladan kablo mevcut. İlgilenen arkadaşlar özelden irtibata geçebilirler. Herkese iyi günler.
Bahsettiğiniz kablo Aux kablosu mu nasıl birşey resmi var mı ?
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 26, 2015, 12:28:26 »
Aux kablosu değil. Resim ekleyemedim farklı siteye yükleyerek linki paylaşıyorum.

http://www.imgim.com/img_1859.jpg

İki kabloda oluşuyor. Mevcut sistemle birebir uyumlu. Soldaki kabloda görüleceği üzere A/V girişi ve AUX girişleri bir arada. Sağda yer alan kabloda geri görüş kamerası için ayrıca bir giriş var. Belki ön kamera bağlanabilir diye düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 82000
  • 63 kere teşekkür etti
  • 26 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 28, 2015, 18:48:09 »
Aux kablosu değil. Resim ekleyemedim farklı siteye yükleyerek linki paylaşıyorum.

http://www.imgim.com/img_1859.jpg

İki kabloda oluşuyor. Mevcut sistemle birebir uyumlu. Soldaki kabloda görüleceği üzere A/V girişi ve AUX girişleri bir arada. Sağda yer alan kabloda geri görüş kamerası için ayrıca bir giriş var. Belki ön kamera bağlanabilir diye düşünüyorum.

Araca monte edilmemişin fotosu yokmu acaba?

Sonuç olarak fiyat olarak ne düşünüyorsunuz.Montajı için kesip biçme varmı?
Bu kabloyu takarsak extra sadece av in mi geliyor?
Yeni Toyota Corolla 2013 Premium Benzin + LPG  Manuel.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür edildi