0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim aracım 2014 dizel advance. Hareket halinde iken geçenlerde 2 defa bendede stop etti.Üstelik hemende çalışmadı.3'üncü marşta çalıştı.Allahtan yol ortasında kalmamıştık.Tekrar çalışması 15 saniyeyi buldu çünkü.İlk aldığım zamanalarda da 1 defa yapmıştı.O zaman önemsememiştim.Neden olabilir.
Sanırım benden başkasının başına gelmedi.Kimse cevap yazmamış.
Aracınızı servise götürüpmakineye bağlatıp beyine arıza kayfı düşüp düşmediğine baktırın. Anaktar kodunu okumada hata oluşmuş olabilir. Bu durumda araç stop eder ve çalışmaz. Taki beyin anahtar kodunu akuyana dek. 1 defa başıma geldi yalan olmasın arabam ya 6. Yada 7. Marş ta çalıştı. Setvise götürdüm anahtar kodunu okuyamadığını söylemişlerdi.
Merhabalar. Aracımla ilgili problem lpg ayarındanmış. Ayardan sonra 2500 km daha yaptım herhangi bir sıkıntı yok.
Stop ettiğinde, göstergede herhangi bir uyarı oluştu mu? Stop ettiğinde devir yaklaşık kaçtaydı?Araç dizel, dolayısı ile buji vb donanımlar yok. Ancak yakıt pompaları kontrol edilebilir. Ama önce yakıt kalitesine bakmak lazım. Mehmet arkadaşımızın belirttiği durum da incelenmeli.
Tekrar geçmiş olsun. Akü değerlerini kontrol ettirmek iyi olur fikir vermesi için. Araç garanti kapsamında olduğundan, dışarıda müdahale yaptırmayın, serviste bu durumu halletmeleri gerek.