0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İncelemek lazım,Tahminimce uyar.
sedan ile Liftback farları arasındaki fiyat farkı nerden kaynaklanıyor? sanayide japon yedek parcacısına git ikisinide dene hangisi uyarsa onu al ama Ben sana cyclone veya mtec h4 800 k xenon öneririm.http://www.hepsiburada.com/m-tec-silver-h4-8000k-uzun-kisa-xenon-far-kiti-7685-p-OTELF7685
farlar h4 , güzel bir h4 far takım alıp takmak lazım. ben far ayarı ile epeyce oynadım ve kaldırdım. başka türlü ileriyi göremedim.
Fiyat farkı Liftbackler az bulunduğundan fırsatçılık gibi bir şey. Bu tavsiye ettiğiniz far için mercek gerekmiyor mu?
Bence ampulden ziyade farın içerisindeki parlak kısmın işlevini yitirmiş olmasından ileri gelen bir problem var. Malum "depo" isminde yerli bir far üreticimiz var. İmal etmedikleri far yok. Kalite olarak da oldukça makul seviyedeler. İstanbul'da istediğiniz parçacı size depo farı iki günde ulaştırır diye düşünüyorum. Fiyatı ise tahmini 110 tl / adet olur diye tahmin ediyorum.
Ampül %20 icinde bulunan reflektör %80 etkili olur. Benim farın sorunlu olanın içini açtım reflektörün parlak yerleri nikelaj gibi soyulmuş o yüzden aydınlatmıyor. Hepsiburadadan nikelaj sprey boya alıp tamir etmeyi düşünüyorum. Başarılı olursam buradan paylaşacağım. Depo marka olsa bile liftbacklerin 130 tl den başlıyor. İşime gelmiyor tamir etmeyi düşünüyorum:)
Benim cressida varken aynı sorunu yaşamıştım, çok uğraşmış ama başaramamıştım, gerçi benim elim çok da yatkın değil böyle şeylere.
Neler yapacağımı kafamda hesapladım tek tereddüt ettiğim nokta: Reflektörü nikelaj boyayla boyadım diyelim zamanla farın içi çok sıcak olduğundan sıcak soğuk derken çok uzun ömürlü olmayabilir yine pul pul dökülebilir. Cressidalar çok hoşuma gidiyor 2.0 motorluydu sanırım çok yakıyor muydu?
Çok pahalı Ahmet Erhan ben hepsiburadadan Philips h4 rally 100watlık aldım tek far olmasına rağmen gayet memnunum. Sen bu xenon farı mı kullanıyorsun?
Cressidaya yıllar önce Kıbrısta 3 sene binmiştim ve o yıllar Kıbrısta benzin çok ucuzdu. Benzincide "fulle" derdim hep bu yüzden ne yaktığı hakkında hiç bir fikrim yok. Ama şimdiki toyota ismindeki arabalar cressidanın paspası olamazlar.