0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Allahtan boylarına uygun araba yapmıyorlar
Gecen bir iftar davetine gittik arkadasla yanyana parkettik. Eski model baz donanim bir jetta aracı. Uyardim Arkadası camların acık diye eleman kaldırdı anahtarı 2 kere bastı cuk kapandı hepsi. Bende tek tek camları kontrol ediyorum açık kalan varmı diye. Abi sizinkide arabamı diye dalga geçiliyoruz vallahi
Bizim koordinatör Tsusho Haga ile fotograflarımızı koyayımda gör. Adam benden uzun (ben 1.79Cm )
Japon menşei araçlarda her zaman bişeyler eksik.Örnek iş makinalarında güneşlik dahi yok
İş makinalarına koymamışlar ama turist olarak geldikleri ülkemiz de kafada şemsiyesiz şapkayla gezmiyorlar.
Aynen ne kadar az donanım o kadar az sorun düşüncesi adamlar bir çok şeyi ömürlük yapıyorlar. Bizde bişeyler ekliyoruz.Normalde rakip gibi görünselerde aynı ülke markaları birbirini destekliyorlar. Alman elektronik devleri bu yüzden ayakta kalamadı. Benim merak ettiğim konu Japon iş makinalarının hepsinde sadece radyo alıcısı var cd usb aux gibi donanım yok. Neyse konuyu dağıtmıyayım.
Japonlarda kültür o Mehmet, yanık ten adamlarda AMELELİK sembolü Camları otomatik kapanıyor mu aga sen ona bak
İş makinasının camları ise operatörle beraber tam otomatik kapanıyor.
Hocam bu cam kaldırma modülünü Avensis'te alan ve çalıştıran oldu mu forumda. Eski konularda bulamadım. Ben kafaya taktım bu eksiği..
mesajını okuyunca aklıma Müjde Ar'ın İFFET filmi aklıma geldi Canbus olayı varmış bizde zor gibiymiş
O zaman araca özel tarzı bir modül üretilmesi lazım.