Çok güzel araç ellerine saglık
Allah sahibine bağışlasın

.Bir kaç eksiği giderilse daha güzel olur.Yay,stoplar,rüzgarlık gibi.
Allah sahibine bağışlasın
.Bir kaç eksiği giderilse daha güzel olur.Yay,stoplar,rüzgarlık gibi.
Trabzon merkez çarşı hariç diyorum.Diğer yerleşim yerlerinde altı alçak yaylı araç biraz zor.Setler köy yolları vs yoldaki çukurlar arabayı mahvediyor...
İsmail abi plakaları silseydin

Adam çıkıpta sen kim oluyosunda aracımın fotosunu koyuyosun derse yanarsın yanarız (

)
Herşey çok güzel, özellikle jant lastik

Yalnız tavandaki iki adate sahte havalandırma ve bagajdaki Porche armasına anlam veremedim
ben de resim göndermek istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum
Herşey çok güzel, özellikle jant lastik
Yalnız tavandaki iki adate sahte havalandırma ve bagajdaki Porche armasına anlam veremedim 
Ben Erhan kesin "Keşke biraz daha alçak olsaydı" yazacak diye bekliyordum ama...

))))))
Erhan, sana Hilux'ı sürdürecem zorla 1 gün boyunca delireceksin, kendi araban F1 arabası kadar alçak gelecek:))))
tavandaki çıkıntılar ve ferrari arması dışında güzel
Yerim onun plakalarını. Görürse sileriz. Ne olacak plakasını forumda kim ne yapacak. Hemşerimizdir daa. Bi şe olmaz korkma
güzel araçmış ama bence arkaya bi rüzgarlık iyi gidermiş ....
Ben Erhan kesin "Keşke biraz daha alçak olsaydı" yazacak diye bekliyordum ama...))))))
Erhan, sana Hilux'ı sürdürecem zorla 1 gün boyunca delireceksin, kendi araban F1 arabası kadar alçak gelecek:))))
Ya dostum şu hilux unu al gelde şu bizim yaylalarda gezelim senle. Ben sürmek isterim valla