0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mehmet abi öncelikle hayırlı olsun, eğer ki servis takıyorsa sorun olmaz. Çünkü Opel kullanıcıları LPG den pişman diye okuyordum bazen
Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız sürüş dilerim.Ancak daha arabayı alır almaz lpg nedir ya?''Yanarsa da çelik subaplarla değiştirirsiniz deniyor.'' böyle bir mantık olabilir mi ya.o zaman niye sıfır araç alıyorsunuz ki.
Tama çok güzel 300 Tl kite para vereceksin dizel farkı 5000 TL ye düşecek o zaman neden benzinli araç alınır ben de bunu anlamaya çalışıyorum.60.000 Tl gibi bir rakamı gözden çıkarıyorsun da 10.000 TL mi? vermiyorsunuz?O zaman baştan dizel araç alacaktınız. Valla güzelim arabayı sanayi gibi yerlerde usta denen adamların eline bırakmam ben.
Bence LPG plaka çıkarılmadan takılmalı ,eğer ki böyle bir düşünce varsa. Yoksa benzinden devam
abicim takacaksın lpg yi keyfine bakacaksın yok subap yakıyormuş falan hikaye sen aracı normal kullanırsan hiçbirşey olmaz korkmaz çok uzun süre 4000-5000 devirde kullanırsan zaten her araç sıkıntı çıkarır
Kaan muayene için diyorsan o konuda sıkıntı yok.
Ben olsam 2014 model 1.3 sıfır dizeli alırdım.Hayırlısı olsun.Mesaj Birleştirildi: Haziran 20, 2015, 21:59:06Araç sıkıntı çıkarmasın diye gözümüz devir saatinde olacak yani.))
Yok abi muayene için değil, 16.500 km olduk başta takılmayınca babamında beninde düşüncemiz kalmadı
Ne deseniz haklısınız abi. Mesaj Birleştirildi: Haziran 20, 2015, 22:16:46Aynen bende aynı duruma düşmemek için vakit geçmeden karar vermek istiyorum.
Abi sen de haklısın ama sadece lpg ile çalışan bir araç yok ki direk o şekil alalım. Benzin aldı başını gidiyor. Biraz da gözümü o korkutuyor. Tasarruf edeceksem en başından etmeye başlayayım dedim. Forum da da birçok arkadaşımız lpg kullanıyor ve çok memnunlar.