0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu tarz samimiyetteki elemanları takdir ederim, zira ben de otelde kalacak insanlara "Siz daha iyi odalara layıksınız" demişliğim olmuştur.Herşey satış elemanının yol göstericiliğiyle ilgili.
ben hafta içi katılacağım. ayrıntılı olarak fotoğraf çekmeyi düşünüyorum. özellikle merak ettiğiniz araçlar varsa (aslında tüketiciye hitap eden hepsini fotoğraflıyorum) belirtin, birkaç kare fazladan alırım. vaktim bol, her fuarda 6-7 saat harcıyorum.
Fotograf çekmek çok zor.O nedenle anı yaşamak daha zevkli.1 tane bile fotograf çekmedim.Her zaman ki gibi Volkswagen standında en çok zaman geçti.2. Zamanda Lexusta idi.Toyota 30 saniye.
Fuara gideceklere duyuru, son gün LFA çalışacak gizli istihbarat
toyotaclub editörü olarak sizde vw standinda zaman geçireceginize 2-3 tane yeni auris ve avensis'le ilgili fotograf cekip koysaydiniz.
Bizim mahallede PİDECİ var ne zaman görsem karşı lokantadan SULU YEMEK yiyor
Bursadaki fabrikalar bu gidişle (grevden dolayı) kapanacak ve otomobil sektörü silinecegi için Autoshow olmaz orada [emoji13] [emoji13] [emoji13] [emoji13] Şaka bir yana tabi Allah korusun kapanmasın. Ama bu işler uzarsa tehlikeye girebilir bursa oto showu... Mesaj Birleştirildi: Mayıs 23, 2015, 12:44:47Mitsubishi Asx dizel motor da varmış... Aslında iyi motorsa çok da tutulabilir. Tabi fiyat iyi olursa qashqai'n tahtını sallayabilir...
Hergün gördügüm arabaların nesine bakayım?
Şeytan(lar) detayda gizli.
:-))) güzel benzwtmeydi valla.ahmet bey yakinda avensis'i satip, passat alir :-)
Bu arada fuar sonrası @Özcan Musaoğlu (4716) ile buluşmamızdan bir kare,Şeytan(lar) detayda gizli.Ama bomba Özcan'da gizli.[attach=1]