0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aegea nin okunuşu ayci mi ege mi? Ben ayci olarak biliyorum ama ??
Trans Am hala hoş duruyor. DS 'de ikonik, keyifli bir araç. Şu olacak mı acaba fuarda; (bunun teknik detayları da paylaşılabilir, RS01) Toyota'nın spor dünyası da olacak mı;
autoshow için sorulduysa yürüyerek yenikapı metroya geçin. oradan metroya binin. şirinevler'de inin. metrobüse binin. sonra tüyap son durak zaten gitmişken de az daha gidin tekirdağ'da köfte yiyin bence çünkü uzun bir yolculuk olacak.
Araçla gitsem çok yol dolayısı ile çok benzin , bir de trafik etkeni eklenince Honda göz kırpıyor En iyisi Bursa'daki otoşovu beklemek
Renault Le mans için tasarlanmış olacak,Avensizde zaten Dtm de değil mi?..Hakan..
Fıat modelin tipi on numara.Güzel araba yapmışlar.
Bencede güzel olmuş araç citroen c elize ye benziyor motor seçenekleri nedir acaba?bilgisi olan varmı.
Evet o vardı, bugün Otopark.com takipçileri için Periscope tan canlı yayın yapıyor çok güzel şeyler var ön logonun altında yere en yakın yerde tamponda bi yazı gözüküyor orada buraya basmayın yazıyor
Bursada kini bekleyecekseniz,sonbaharı bekleyin
avensis ben begendim ama fiyati belli degildi ve 2018de araba uretimden kalkicak basindaki eleman bile almam dedi ama kalitesi cok iyiydi sade ve şık olmuş kapilari vw gibiydi toktu
Bu cümleyi bir de fuarda mı söyledi eleman.Gizli müşteriye denk gelse öttürürler adamı.Eleman mal'ın önde gideniymiş
Esenyurt a geldik.Birazdan geçeriz.
Ahmet resimleri bekliyoruz.Avensis ve auris araç özelliklerinide paylaşırsan seviniriz.@Ahmet Güve (8047)