0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şaştım kaldım yıllardır sürünen Mazda iyi satmış Toyota'nın da amirali Corolla oldu. Auris ne kadar az.
Ya ya liste de bulana kadar şaşı oldum.127. sırada. Mesaj Birleştirildi: Mayıs 20, 2015, 11:06:3616. sırada yeni bir otomobil markası var.Ranault.
Adam 1 adet satmış, Aygo'da gelir umarım. BMW 3 GT görme sıklığı arttı trafikte(bence). Citroen Cactus'de öyle. I8 de fena satmamış. Macan hiç görmedim trafikte, uygun mudur fiyat olarak? Renegade 'de güncel Fiat motorları ile çok satıyor, sık sık görüyorum. Rav4 motor versiyonlarından çok kaybediyor.
Aygo'nun pek satabileceğini düşünmüyorum, o segmentte en iyi araç İ10 sanırım. Citroen C4 Cactus ilginç ve işlevsel bir araç. Şehir içi kullanım için pratik olabilir. Renegade ile Jeep hem ulaşılabilir hem de kaliteli sayılabilecek bir araç üretti bence. Rav4'ün makul bir dizel motoru olsa çok daha fazla satacak. Verso'ya gelen 1.6 dizele ihtiyacı var.
Listede hem hususi hem ticari karışık, üst sıralarda corolla hariç yine filo araçları var.
Aytaç abi, burada Corolla advance dizeller filo olmuşlar şehirde hep geziyorlar Havalimanında kiralama var onların araçlar belli , yeni astra sedan dizel 1.6 136 lık hepside GU plakalı
Demek Corolla'larda rent a car a katılmış.