0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar merhabalar,Bildiğiniz üzere life paket corollalarda ayna kapaklarında tweeter mevcut değil. Ben de ufak bir operasyonla tweeter koyma ihtiyacı hissettim. Umarım faydalı bir bilgi olur sizin için.- Montajını yaptığımız ayna kapaklarını çekerek çıkarıyoruz.- Kapı döşemelerini toplam 3 adet vidayı açtıktan sonra (Biri kapı kolunda, diğer ikisi kapı tutamacının içinde) esneterek hafif üst taraftan açıyoruz.- Hoparlörün üst kısmına gelen ses kablosundan paralel kablo çekerek ayna kapağına kadar kabloyu uzatıyoruz.- Ayna kapağını matkap yarımı ile buat delici ağızla 4.5 cm çapında deliyoruz. Yerini iyi ayarlamak gerekli. Ayağa zarar vermemek için.- Tweeterları marka ve modeline göre 15 tl den 200 tl ye kadar bulabilirsiniz.- tweeterı yerleştirip arkasını sıcak silikonla sabitliyoruz. Hem hoş görüntü hem de hoş ses için.[attach=1][attach=2][attach=3][attach=4]Mesaj Birleştirildi: Mayıs 15, 2015, 17:17:14Bu arada buat delicinin de örnek resmini paylaşmak istedim. Bauhaus dan almıştım. 10 tl idi sanırım
Garantiden neyi cikaracak hocam.motoru mu bozacak klimayi mi teybimi.Servistekiler in abartmasi.Yakinda orjinal paspas olmazsaniz garanti dışı kalir derlerse şaşırmamLG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orjinal tweeter alsanız bile servis takmaz dışarıda takınca da yine aynı muameleyi görürsünüz. Orjinal tweetera vereceğiniz para ile çok güzel bir alpine alabilirsiniz. Benim aldığım uygun bir ürün. Aslında daha iyileri de var tabi.Uygulama basit ve kullanışlı.Tavsiye ederim.
Arkadaşlar merhabalar,Bildiğiniz üzere life paket corollalarda ayna kapaklarında tweeter mevcut değil. Ben de ufak bir operasyonla tweeter koyma ihtiyacı hissettim. Umarım faydalı bir bilgi olur sizin için.- Montajını yaptığımız ayna kapaklarını çekerek çıkarıyoruz.- Kapı döşemelerini toplam 3 adet vidayı açtıktan sonra (Biri kapı kolunda, diğer ikisi kapı tutamacının içinde) esneterek hafif üst taraftan açıyoruz.- Hoparlörün üst kısmına gelen ses kablosundan paralel kablo çekerek ayna kapağına kadar kabloyu uzatıyoruz.- Ayna kapağını matkap yarımı ile buat delici ağızla 4.5 cm çapında deliyoruz. Yerini iyi ayarlamak gerekli. Ayağa zarar vermemek için.- Tweeterları marka ve modeline göre 15 tl den 200 tl ye kadar bulabilirsiniz.- tweeterı yerleştirip arkasını sıcak silikonla sabitliyoruz. Hem hoş görüntü hem de hoş ses için.[attach=1][attach=2][attach=3][attach=4]Mesaj Birleştirildi: Mayıs 15, 2015, 17:17:14Bu arada buat delicinin de örnek resmini paylaşmak istedim. Bauhaus dan almıştım. 10 tl idi sanırımmaşşalah güzel olmuş. sesde belirgin bir değişiklik oldumu ?