0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu renk çok yakışıyor. İki gündür görüyorum bu renk ve keşke bu renk alsaydım diyorum ama çok zor renk. Yıkattıktan sonra hemen tozlanır. Yıllarca koyu renk kullandığımdan beyaz aldım maalesef. Daha kolay temizliği. Su izleri ve bez izleri bile belli olmuyor fazla. Ama koyu renk de aman su izi kalmasın aman bez izi kalmasın uğraş dur.
merhaba her taraf beyaz corolla dolu..bana basit gelmeye başladı..büyük araçlara koyu renk daha çok yakışıyor diye düşünüyorum..örneğin kim passatın beyazını alırki, mercedes 4 matik beyazını alırki .....bu füme renkte corollada ağır duruyor diye düşünüyorum..fikirlerinizi alabilrim
inci beyazında da araç çizilmesin diye dua etmeniz gerek, rötuş çok zor. aynı renk tutturulamıyor.
Gerçekten çok hoş bir renk ama yikattiktan iki dakika sonra tozları görmek çok can sıkıcı. Bi önceki kasaya cok güzel giden beyaz renkte şahsen bu kadasa sıktı artık [emoji3]
Aynen öyle. Herkes ama herkes inci beyazı alıyor. Yani tek tük de olsa başka renkleri görmesem Toyota bu Corollayı sadece beyaz olarak üretmiş diyeceğim. Aslında bronz renk alacaktım ben, annem de bronz istiyordu ve o gün ellerinde 1 tane bronz, 4 tane beyaz vardı. Gerçi bir yanım beyaz diyordu çünkü yıllarca koyu renk kullandım. Satış temsilcisi bayan da "bronz emekli işi, beyaz alın genç insansınız" dedi ve evde ki iki kardeşim de beyaz istedi ve beyaz oldu.