Arkadaşlar aracım advance yeni aldım ama cahilliğimi bağışlayın bu yağmur sensörünü çalıştıramadım nasıl çalışır?? İki kademeli kol var onu hangi kademeye indiricem birde kolun öevrilecek olan yeri ne ile yarıyor onu hangi pozisyonda tutucam ??
Kolu bir kademe aşağı aldığınızda Auto Yağmur Sensörü aktif olur ama yağmur yağmıyorsa çalışmasını beklemeyin,
Dönen halka ile küçükten büyüğe doğru, fasıla aralığının ayarını yapabiliyorsunuz. Küçük Çizgi Seyrek çalıştır, Kalın Çizgi Sık çalıştır anlamındadır.
Kolu bir kademe aşağı aldığınızda Auto Yağmur Sensörü aktif olur ama yağmur yağmıyorsa çalışmasını beklemeyin,
Dönen halka ile küçükten büyüğe doğru, fasıla aralığının ayarını yapabiliyorsunuz. Küçük Çizgi Seyrek çalıştır, Kalın Çizgi Sık çalıştır anlamındadır.
Bir kademe aşağı derken 2 kademeli zaten üste çektiğimde bir kete çalışıyo aşağı indirebiliyosun o zaman yağmursuz çalışıyo bir kademe daha indirdiğimde daha hızlı çalışıyor
Daha açıklayıcı anlatırmısınız
auto konumuna aldığınızda duyarlılığa bağlı olarak kendiliğinden çalışır. duyarlılığını çevirmeli kısımdan ayarlayabilirsiniz. bir defa aşağı çektiğinizde auto konumuna gelir diye düşünüyorum. ikinci ve üçüncü kademe aşağı çekmenizde manuel olarak çalışma hızını arttırmış olursunuz ve ayarladığınız hızda çalışmaya devam eder.
aracınızı stop ettiğinizde auto konumunda bırakırsanız, bir sonraki yağmurda çalışmaması durumunda off konumuna alıp tekrar auto konumuna getirirseniz sorun çözülür.
Bir kademe aşağı derken 2 kademeli zaten üste çektiğimde bir kete çalışıyo aşağı indirebiliyosun o zaman yağmursuz çalışıyo bir kademe daha indirdiğimde daha hızlı çalışıyor
Daha açıklayıcı anlatırmısınız
Bu tarifinize göre, sizin aracınızda yağmur sensörü yok.
Çünkü aşağı 1. 2. ve 3. çekme bölgesi varsa 1. bölge yağmur sensörü olmaktadır.
Aracınızın kullanma klavuzunda detaylı anlatım var okumanızı tavsiye ederim.Buradan çözüme ulaşacağınızdan çok daha hızlı ulaşırsınız.
Aracım advance bu söylediğiniz mümkün değil
İlk konumu normal pozisyonu bir aşağı ve onunda bir kademe aşağı var
Yukarı çekince bir kere çalışıyo
Mesaj Birleştirildi: 22 Nis, 2015 07:59
Arkadaşlar dediğiniz gibi yaptım sorun çözüldü sağolun
Auto konumunda bırakmanız durumunda çalışacaktır. Ayrıca bilezik ile hassasiyet ayarı yapabilirsiniz, çalışmayanların hassaslık ayarı düşük olabilir. Auto konumuna aldıktan sonra cama bir miktar su atın çalışıp çalışmadığını test etmiş olursunuz.
auto konumunda olmasına rağmen aracı ilk çalıştırdığınızda faaliyete geçmezse aç-kapa yapın, çalışacaktır.
aynı bilgiyi yukarıda da paylaşmışım.
yukarı çektiğimde silecek bir defa çalışıyor dediğiniz o komunun hemen bir tane alt konumuna (auto) getirin kolu. elinizi camın dışından sensörün olduğu yere (aynanın ordaki siyahlığa bakınca göreceksiniz) kapatıp silecek çalışıyor mu diye bakın. Çalışmazsa bilezikten hassaslık ayarını yapın. Yine çalışmazsa stop edip tekrar bakın. Yine çalışmazsa servis yolları gözükür size. Hayırlı olsun aracınız. İyi forumlar
Kullanma kılavuzuna neden bakmıyorsunuz?
Kullanma kılavuzuna neden bakmıyorsunuz?
Abi arabayı sıfır aldığımızda bırak kullanma kılavuzunu hiç aklıma gelmemisti kaputunu açıp bakmak. Aradan 4 gün geçti petrolde aklıma geldi yahu bi bakayım bunun motoru nasıl diye. Gerisini sen anla artik

bizim insanımız genelde böyle. etrafımdaki sıfır araç alan akraba dost arkadaşlar ben hiç denk gelmedim kullanma kılavuzunu okuyana
Abi arabayı sıfır aldığımızda bırak kullanma kılavuzunu hiç aklıma gelmemisti kaputunu açıp bakmak. Aradan 4 gün geçti petrolde aklıma geldi yahu bi bakayım bunun motoru nasıl diye. Gerisini sen anla artik 
bizim insanımız genelde böyle. etrafımdaki sıfır araç alan akraba dost arkadaşlar ben hiç denk gelmedim kullanma kılavuzunu okuyana 
A4'ün kılavuzu ansiklopedi gibiydi. Sonuna kadar okumuştum. Sıkıysa okuma sonra sileceklerini değiştirmek için haydi servise. Sıkıysa okuma park sensörü ayarları için haydi servise.
Madem o kitap verilmiş açıp okuyacaksın ne vaaar ne yoook diye
Kolu bir kademe aşağı alınca oto konuma geçmiş oluyor ve aktik olduğunu göstermek adına silecekler bir defa çalışıyor(kılavuzda böyle yazıyordu). Bu sizi yanıltmış olabilir. O bir defa çalışmadan sonra yağmur yağmadığı sürece çalışmaz.