Gönderen Konu: Madalya alan Ustabaşları  (Okunma sayısı 933 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 13 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Madalya alan Ustabaşları
« : Nisan 20, 2015, 11:01:02 »
Arkadaşlar merhaba bir arkadaş toyota ustaları mevzusu açılınca falanca ustaya git adam türkiye den japonyaya gönderilmiş tek usta madalyası var serttifikaları var master technician dedi...Bende biraz araştırdım baktım japonyaya gönderilen tek usta bu arkadaşın bahsettiği usta değilmiş mesela istanbul da iş yapan mithat usta da gönderilmiş veya daha bilmediğim bir sürü ustada gitmiş olabilir demek istediğim sizler bu master teknisyen olanlar hakkında neler düşünüyorsunuz çokmu üst düzey bilgiye sahipler... keşke bu şekilde master olan japonyaya gönderilenlerin listesi olsada yerleri ve işçilikleri hakkında görüş alışverişinde bulunabilsek

Toyota Club Türkiye

Madalya alan Ustabaşları
« : Nisan 20, 2015, 11:01:02 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 281 kere teşekkür etti
  • 531 kere teşekkür edildi
Ynt: Madalya almış master ustalar
« Yanıtla #1 : Nisan 20, 2015, 11:17:59 »
Arkadaşlar merhaba bir arkadaş toyota ustaları mevzusu açılınca falanca ustaya git adam türkiye den japonyaya gönderilmiş tek usta madalyası var serttifikaları var master technician dedi...Bende biraz araştırdım baktım japonyaya gönderilen tek usta bu arkadaşın bahsettiği usta değilmiş mesela istanbul da iş yapan mithat usta da gönderilmiş veya daha bilmediğim bir sürü ustada gitmiş olabilir demek istediğim sizler bu master teknisyen olanlar hakkında neler düşünüyorsunuz çokmu üst düzey bilgiye sahipler... keşke bu şekilde master olan japonyaya gönderilenlerin listesi olsada yerleri ve işçilikleri hakkında görüş alışverişinde bulunabilsek

Bu ustaları toyota servisinde çalışırken Japonya'ya giden ustalar olarak algılıyorum. Tabi ustanın düzeyi önemli olduğu kadar, işlemi kendisinin yapması da bir o kadar önemli. Ustaları da bu şekilde derecelendirmek aslında fena da olmamış.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 13 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Madalya alan Ustabaşları
« Yanıtla #2 : Nisan 20, 2015, 15:42:21 »
Dediğim gibi bir liste falan olsaydı çok güzel olacaktı ama