Gönderen Konu: Toyota Corolla 1.33 Life (2015) Krom Cam Çerçeveleri Ve Krom Ön Panjur Alt Çıta  (Okunma sayısı 5420 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ŞAMPİYON GALATASARAY
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 4000
  • Model Yılı: '15
  • 166 kere teşekkür etti
  • 107 kere teşekkür edildi
Herkese yeniden merhaba, bugün TİTİZ KROM firmasına giderek krom cam çerçevelerini ve ön panjur alt çıtasını taktırmış bulunuyorum.Cam çerçeveleri zaten hoş duruyor fakat Ön panjur alt çıtası çok başka bir hava kattı arabaya bence:) yaptımayı düşünen arkadaşlar varsa titiz kroma gidip güvenilir ve temiz bir şekilde yaptırabiilrler.fiyatlar sitedeki gibi işçilikte pazarlık yapabilirsiniz.
-Cam çerçeveleri üst ve alt toplam 230 TL
-Ön panjur alt çıtası 80 TL

.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '14
  • 506 kere teşekkür etti
  • 898 kere teşekkür edildi
güle güle kullanın.gün ışığında daha da şık durmus.
Gözünü açtın doğdun dediler,gözünü kapattın öldü dediler,bu ikisi arasındaki göz açıp kapamaya ise ömür dediler.(Hz.Mevlana)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
Gayet güzel.Hemen kapı çıtası ve jant almaya git.Daha duruyor musun?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ŞAMPİYON GALATASARAY
  • 166 kere teşekkür etti
Gayet güzel.Hemen kapı çıtası ve jant almaya git.Daha duruyor musun?
Pek yakında :)
.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.33 Life / İnci beyazı
  • Kilometre: 22460
  • 1151 kere teşekkür etti
  • 735 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota Corolla 1.33 Life (2015) Krom Cam Çerçeveleri Ve
« Yanıtla #4 : Nisan 18, 2015, 18:17:42 »
Harika olmuş süper. Ön panjur alt çıtası dediğin tamponda ki beyaz yerde olanı söylüyorsun galiba. Güneş ışığı ve arabanın maşallah tertemiz olup beyaz oluşundna dolayı fark edemedim. Diğer çıtalar güzel olmuş. Ben niyetlenmiştim yan cam alt çıtalarına ama vazgeçtim. O kadar da Advance ve Premium'a özenmeyeyim dedim. Bir ara sis farı taktırıp son noktayı koyacağım. Mayıs gibi de deri direksiyon. Belki de Haziran ayında tatil dönüşü yaptırırım deriyi. Bakalım.

Jantları da alınca araban güzel durur. Yan kapı çıtalarını ben şahsen düşünmüyorum. Arabayı yoruyor ve ne bileyim kaba duruyorlar. Ama kapı altında ki krom çıta bir nebze daha şık duruyor.
Daima Rock ve daima Erkin baba..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ŞAMPİYON GALATASARAY
  • 166 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Nisan 18, 2015, 18:56:00 »
Harika olmuş süper. Ön panjur alt çıtası dediğin tamponda ki beyaz yerde olanı söylüyorsun galiba. Güneş ışığı ve arabanın maşallah tertemiz olup beyaz oluşundna dolayı fark edemedim. Diğer çıtalar güzel olmuş. Ben niyetlenmiştim yan cam alt çıtalarına ama vazgeçtim. O kadar da Advance ve Premium'a özenmeyeyim dedim. Bir ara sis farı taktırıp son noktayı koyacağım. Mayıs gibi de deri direksiyon. Belki de Haziran ayında tatil dönüşü yaptırırım deriyi. Bakalım.

Jantları da alınca araban güzel durur. Yan kapı çıtalarını ben şahsen düşünmüyorum. Arabayı yoruyor ve ne bileyim kaba duruyorlar. Ama kapı altında ki krom çıta bir nebze daha şık duruyor.
bak abi işaretledim neresi olduğunu :)eski  ve yeni footoğraf aradaki yedi farkı bulun gibi oldu ama :) yakın zamanda jantlar ve deri direksiyonu yaptırıcam abi başkada bişey kalmadı zaten .

.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 7800
  • 22 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
Güle güle kullanın. Harika olmuş. Yakınlarda yaptıracak bir yer olsa durmam. Birde spoyler olsa tadından yenmez herhalde...
Sevgide güneş gibi ol,dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,
hataları örtmede gece gibi ol,
tevazuda toprak gibi ol,öfkede ölü gibi ol,
ya olduğun gibi görün,ya göründügün gibi ol.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ŞAMPİYON GALATASARAY
  • 166 kere teşekkür etti
Güle güle kullanın. Harika olmuş. Yakınlarda yaptıracak bir yer olsa durmam. Birde spoyler olsa tadından yenmez herhalde...
teşekkürler hocam.bu arada yaptırmayı düşünüyorsan ver internetten siparişi kendin yapabilirsin.bölgeyi güzelce temizle toz kalmasın ,cok basit uygulaması zaten altında çift taraflı bantla geliyor 4 -5 damlada silikon damlatıp kendin yapıştır 20 dakikalık iş aracı baya değiştiriyor bence kendinde yapabilirsin :) ön panjurda keza aynı şekilde .valla spoyler ve rüzgarlık olayını hiç düşünmedim bile yaptırmam .yapılacak iki şey kaldı jant ve deri direksiyon kaplama .başkada birşey yapmam heralde.
.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
Masallah Çok güzel olmuş özellikle üst cam çıtası. Güle güle kullanın aracınızı
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ŞAMPİYON GALATASARAY
  • 166 kere teşekkür etti
Masallah Çok güzel olmuş özellikle üst cam çıtası. Güle güle kullanın aracınızı
eyvalah sağlasın
.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 2615
  • 103 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Nisan 30, 2015, 22:11:50 »

Burak Bey, bende sizin gibi düşünmekteyim... Ancak deri direksiyon taktırma olayını biraz açar mısınız? Deri direksiyon nasıl takılıyor ve kaça mal oluyor? Biraz hazır bilgi istemiş gibi olacağım ama şimdiden teşekkür ederim.
coralla 1,33 life

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.33 Life / İnci beyazı
  • Kilometre: 22460
  • 1151 kere teşekkür etti
  • 735 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mayıs 02, 2015, 11:42:42 »
Burak Bey, bende sizin gibi düşünmekteyim... Ancak deri direksiyon taktırma olayını biraz açar mısınız? Deri direksiyon nasıl takılıyor ve kaça mal oluyor? Biraz hazır bilgi istemiş gibi olacağım ama şimdiden teşekkür ederim.

200 liraya yaptıracağım ben mesela deri kaplamayı. Mayıs veya tatil dönüşü Haziran ayında düşünüyorum. Direksiyonun orta göbek kapağını söküyorlar. Daha sonra airbag ve eps soketlerini söküp göbeğin tam ortasında ki vidayı da söküp direksiyon sökülüp direksiyona göre deriyi kesip önce bir deniyor. Daha sonra direksiyonun simidinde 2 çentik atıyor ki deri iyicene sarsın diye. Ve deriyi direksiyona yapıştırıyor iyicene gererek. Ve sonra iplik ile itinalı bir şekilde dikiyor. İplik rengi kişisel zevke göre değişebilir. Bir önce ki arabamı yaptırmıştım 4.5 saat sürmüştü. Ve daha sonra direksiyonu takıp vidayı sıkıyor. Soketleri yerlerine takıp orta kapağı takıyor.

Yasin yaptırdı mesela, oradan bakabilirsin..

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=67554.0
Daima Rock ve daima Erkin baba..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 2615
  • 103 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Mayıs 06, 2015, 18:55:28 »
200 liraya yaptıracağım ben mesela deri kaplamayı. Mayıs veya tatil dönüşü Haziran ayında düşünüyorum. Direksiyonun orta göbek kapağını söküyorlar. Daha sonra airbag ve eps soketlerini söküp göbeğin tam ortasında ki vidayı da söküp direksiyon sökülüp direksiyona göre deriyi kesip önce bir deniyor. Daha sonra direksiyonun simidinde 2 çentik atıyor ki deri iyicene sarsın diye. Ve deriyi direksiyona yapıştırıyor iyicene gererek. Ve sonra iplik ile itinalı bir şekilde dikiyor. İplik rengi kişisel zevke göre değişebilir. Bir önce ki arabamı yaptırmıştım 4.5 saat sürmüştü. Ve daha sonra direksiyonu takıp vidayı sıkıyor. Soketleri yerlerine takıp orta kapağı takıyor.

Yasin yaptırdı mesela, oradan bakabilirsin..

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=67554.0

Ayrıntılı cevabınız için çok teşekkür ediyorum,
coralla 1,33 life