0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gayet güzel.Hemen kapı çıtası ve jant almaya git.Daha duruyor musun?
Harika olmuş süper. Ön panjur alt çıtası dediğin tamponda ki beyaz yerde olanı söylüyorsun galiba. Güneş ışığı ve arabanın maşallah tertemiz olup beyaz oluşundna dolayı fark edemedim. Diğer çıtalar güzel olmuş. Ben niyetlenmiştim yan cam alt çıtalarına ama vazgeçtim. O kadar da Advance ve Premium'a özenmeyeyim dedim. Bir ara sis farı taktırıp son noktayı koyacağım. Mayıs gibi de deri direksiyon. Belki de Haziran ayında tatil dönüşü yaptırırım deriyi. Bakalım.Jantları da alınca araban güzel durur. Yan kapı çıtalarını ben şahsen düşünmüyorum. Arabayı yoruyor ve ne bileyim kaba duruyorlar. Ama kapı altında ki krom çıta bir nebze daha şık duruyor.
Güle güle kullanın. Harika olmuş. Yakınlarda yaptıracak bir yer olsa durmam. Birde spoyler olsa tadından yenmez herhalde...
Masallah Çok güzel olmuş özellikle üst cam çıtası. Güle güle kullanın aracınızı
Burak Bey, bende sizin gibi düşünmekteyim... Ancak deri direksiyon taktırma olayını biraz açar mısınız? Deri direksiyon nasıl takılıyor ve kaça mal oluyor? Biraz hazır bilgi istemiş gibi olacağım ama şimdiden teşekkür ederim.
200 liraya yaptıracağım ben mesela deri kaplamayı. Mayıs veya tatil dönüşü Haziran ayında düşünüyorum. Direksiyonun orta göbek kapağını söküyorlar. Daha sonra airbag ve eps soketlerini söküp göbeğin tam ortasında ki vidayı da söküp direksiyon sökülüp direksiyona göre deriyi kesip önce bir deniyor. Daha sonra direksiyonun simidinde 2 çentik atıyor ki deri iyicene sarsın diye. Ve deriyi direksiyona yapıştırıyor iyicene gererek. Ve sonra iplik ile itinalı bir şekilde dikiyor. İplik rengi kişisel zevke göre değişebilir. Bir önce ki arabamı yaptırmıştım 4.5 saat sürmüştü. Ve daha sonra direksiyonu takıp vidayı sıkıyor. Soketleri yerlerine takıp orta kapağı takıyor. Yasin yaptırdı mesela, oradan bakabilirsin.. http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=67554.0