0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kaan çok geçmiş olsun inanki kendi aracım gibi üzüldüm desem yeridir.Bencede çamurluklar çok önemli değilde sol kapı sanki iyi bir ustanın elinden çıkacak vakum ile hallolur gibime geliyor.
Geçmiş olsun Kaan. Marşpiyele çektirme yaparlar, sonra pütürlü boyayla boyarlar. Marşpiyeli kafana takma ama kapının kötü bir yeri darbe almış.
@Kaan Kara (29002) Geçmiş olsun Kaan, çok üzüldüm. Araçlarımızın üzerine titredikçe inatmış gibi başına bir şey geliyor nedense.
Kaan geçmiş olsun,Mini onarım biraz zor gibi gözüküyor. Senin sol taraf mı boyalı idi. Pişti mi oldu yine?
Geçmiş olsun, ilk fotoğraf üzücü, diğer yer kapı olup belki vakum ile düzelir. Mini onarıma girer mi bilmiyorum.Mesaj Birleştirildi: Nisan 15, 2015, 16:20:53Aynen umursamayacaksın arabayı. Ben bu Corollayı ilk aldığım da yer seçerdim hep. Çünkü alt katta ki hırbo önce ki arabamın tamponlarına hep sürtüyordu ve ondan uzak tutmaya çalışırdım. Daha 3 haftalıkken bu Corollaya park yerinden çıkarken ön tamponun sağ köşesine hafif sürttü ve gözümle gördüm. İndim aşağı hemen hafif çizik var ve arabanın yerini değiştirdim. Ertesi gün rötuşladım. Daha sonra park yerinde bundan uzak park etmeye başladım. Bu arada her akşam internette Corolla videoları izliyorum. Neyse, yıl başı gününden bir gün önce kar atıştırıyordu ve o gün kaç kere değiştirdim yerini ki aman şöyle aman böyle diye. Ve sonuç, 31.12.2014 gece saat 00:15'de gözümün önünde arabanın kaputunun sol tarafına kar yumağı düştü. Sabah gözümü kapayarak baktım ki hafif göçmüş. O an itibarı ile artık umursamaz oldum. Neresi olursa oraya park eder oldum ve daha youtube de Corolla videosu izlemez oldum. Zaten biliyorsunuz mini onarımdan vakum ile düzeldi.
Kaan geçmiş olsun .Marspiyel sıkıntı değil de sol kapı vakum olmazsa boyanir .Zaten o kamyon kazasında yanlış değilse sol iki kapı değişmişti
Kaan geçmis olsun. Kendi aracim gibi uzuldum cidden. Marspiyer halledilirde kapiyi nasil yaparlar bilemem