0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
fazla kararsızım bir yanım cam filmine 400 tl verilir mi diyor, bir yanım olmuşken iyisi olsun diyor. iyisi derken gerçekten konunun cahiliyim 3m cs serisi ile diğer 3m ürünleri arasındaki farkı dahi bilmiyorum. sırf isme gereksiz para bayılmakta istemiyorum.
zaten yaptırma nedenim kızım , güneşe karşı fazla hassas.
arkalara 2 önlere 1 çektireyim diyorum ama film ton farkı kötü duru mu bilemedim
peki hangi marka ve ne kadara yaptırdınız. Fiyat performans olarak mükemmelin peşindeyim
merhaba umit bey arabamı aldigimda maltepe gulsuyu koprusunde ziebart var orda yaptirdim on cam dahil 550 tl verdim. cok guzel oldu cok yakisti. fakat 1 sene oldu suan camlarin ust taraflari ac kapa yapmaktan cizik icinde ilk firsatta gidip tekrar yeniletecem sozde omur boyu garanti verdiler bakalım nasıl olcak.size tavsiyem bence bu kadar para vermeye degmiyor. bi arkadasim uskudarda lumar ahmet diye bilinen bi yerde yaptirdi lumar marka 300 tlye. kalite ve iscilik olarak cok pimpirikli biri olarak size soyle soyliyim benim aracimdan daha guzel oldu. bu kadar para vermeye degmiyor tabi tercih yine sizin saygilar.