0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ne hikmetse ben çok beğendim.
Video yu beğendim dermişim Dış görünüşü hoşuma gidiyor. Direksiyon da o şekil. Birde izlediğim kadarıyla yol tutuşu dikkatimi çekti. Gerçi yeni arabaların hemen hemen hepsi benim için güzel
Alper kısa süre sürdüm öyle uzun uzun incwlemedim .Aracın gidişi dsg nin sarsıntısız geçişi mükemmel di.Aracın yalıtımı iyi .Tdi motorun gürültüsü kabin içine devir yukseldikce geliyor.Koltuklar güzel kavrıyor.Içerde göğüsteki plastik malzeme kalitesi ortanin üstü.Sadece diz seviyesindeki ekranın altındaki plastikler.daha sertti.Aracın kapı cebleri de dahil olmak üzere bütün gözleri içi yumuşak bir kumaş ile kaplı.Anahtarsiz calistirma dsg vitesin sol tarafina çerçevenin üstünde.Hani toyota daki gibi daha yukarı yerlesti rilmesi daha güvenli olurdu.Araçta verso dakinin iki katı bir acilir tavan vardı.Araçtan km sayacinin etrafından ne bir boşluk ve bir ses var.Gerçi araç mersinden antep geldi 300 km civarındaydı.En sevmediğim cam tavandan midir nedir yada verso da mi kaynaklanıyor bilmiyorum sürücü koltugunda iken kafam tavan dosemesine değdi değecek gibi.Aracı s.içinde yaklaşık 20 km kullandım.Sonra eve gelip versoo yu bir bidon benzin alıp.yakmak istedim.Ama ayın 15 gelmemiş ve bidonla benzin alamadığım için verso kurtuldu Resimdeki ben değilim araç sahibi Ağa dediğimiz bir faşo
Bende arkadasin aracini s.içi test ettim.comfortline tdi.dsg sunroof .116 bin lira ya mal olmuş.Efsane olamaz hele ki e12 ye yetişmesi mümkün değil verso yu katmiyorum bile.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2015-model-0-km-vw-passat-1.4-tsi-trendline-150-ps-man-205856614/detay0-100 8 saniye çok iyi
Alper abi telefondaki sıkıntıdan dolayı alıntı yapamadım sahsi dusuncelerim sunlarmotoru gercekten cok guzel sanziman cok guzel yuruyen yalıtım guzel.ic mekan fena degil genislik olarak ama malzeme kalitesi konfor basitlik konularinda benim gozumde cok basarisiz. Hersey motor ve yuruyense kesinlikle cok iyi ama dıs gorunuste harika tamam ama malzeme kalitesi icin maalesef yetersiz.bugunde baska bor araba testindeyim malum isimiz geregi kesinlikledaha ucuz daha kaliteli malzemeler kullanan markalar var hemde bu segmentte bile degil sahsi dusuncelerim bunlar