0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arabanın yanlarının berbat şekilde çamurlanmasını engelliyor.Benim Avensise uygun olanını bulamadım gitti.
Yeni kasa corolla anlayamadığım şekilde yerden çok yüksek özellikle arkası çok kötü duruyor, dün otopark da benim araçla yanyana duruyordu, inceleme fırsatı buldum, e15 e göre bariz yüksek geldi, Türkiye üretimi olduğu için olabilir.
Ben şimdi kafayı taktığım için bu paçalıkları arabaya yakıştıramıyorum. Yani gidip servise sökün bunları ve yayları kısaltın diyesim geliyor.
Bencede yakışmıyor ve yere zırtpırt sürtüyor. Benzinliklerde beleşe yıkıyorlar çamur olursa su tuttururuz geçer
Hocam kir halledilir, bazen lastik kenarından ve içinden seken taş ve çakıllar boyalı bölümlere geldiğinde çizebilir önemli olan o.
Ben çamura rağzıyım. Yeterki şu yoldaki en ufak toz parçalarının bile sesini duymayayım.
Sesin sorumlusu bir ölçüde aracın yüksekliğinden kaynaklanıyor. Aracı alçaltıp paçalıkları kaldırarak bir deneme yapmak isterdim. Aracım sıfır olmasa hemen sanayiye giderdim. Neyse yapacak bişey yok