0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Park sensöründen su alsada bagaja girmez, en azından benimkinde o şekilde
Aydın inat etmesene yahu Git şu fitilini değiştir, baya baya yarılmış kopmuş o, ha baktın fitil değiştiği halde su yine giriyor, o zaman başka başka yerlere odaklanırsın. Ama zaten o fitilin her halukarda değişmesi gerekiyor.Bu arada arabaya lokal yerlerden su tutsanda baksan. O fitilin sakat yerine denk gelmeyecek şekilde. Denedinmi hiç, komple arabaya değilde , atıyorum arka sol- arka sağ -lamba taraflarına vb yerlere, sonra bak bakalım su girmişmi
sen nerden geldiğini hala bulamadın mı.birisine hortum ttur sende feneri al eline baktır.tespit et fitili sana buluruz...
galba sorun bulundu benim silikonlandı sağ tarafta hafif cürüme gördüm fitiln hemen yanında ustama gittim su falan döktü burası dedi umarım silikon ile kurtarırım olmassa tekrardan boya falan işine gircez :/
2010 model fakat olabilir olmucak birsey degil. Birde ufak bi darbesi var arkadan yapan ustada isinin ehli degilmis
zaten şaşırmıştım su alıyor deyince.arkadan kazası olmayan bir araba kolay kolay su almaz.genelde kaportacı kaporta eklerini tam yapamaz yada meges(macun)tam kapatamaz ordan ince ince su alır sende arar durursun...
Benim araçta kaza değil ufak bir tıklama bile yok, benimkisi niye aldı o zaman? Ilk önce bagaj havalandırmanın oradan yanlış geçirilen park sensörü kabloları yüzünden o düzeltildi, şimdi de bagaj fitili bozuk deniyor bakalım.