0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu adamlar gürcü değil miydi. tiflis te drift yarışları yapıyolardı
o makine ile yapılan testlerin hiç bir önemi yok. motor içi farklı bir ortam. motorun çalışan parçaları çok daha farklı. o test cihazı ancak en kalın yağı en iyi gösterir. oda sıcaklığında kalın yağın bir önemi yok.
Biradere tercüme ettireyim en iyisi,Şu anda benzer bir sorun yaşıyorum şanzumanımla ilgiliaslında şanzıman yağı deneseler daha iyi olurmuş
Bundan yaklaşık 12-13 yıl önce Antalya Expo Center'da bir firma buna benzer bir ürünün tanıtımını yapmıştı. Yaptıkları bir mekanizmayla kendi ürünleri olan yağın sürtünmeyi azaltarak dişliler arasında ince bir tabaka oluşturduğundan bahsediyorlardı. Deneyi canlı bir şekilde izleyerek ben de ikna olmuş ve aracım (o zaman Lada Samara aracım vardı) için bir şişe de ben almıştım. Motor yağı katkısı olarak kullanmıştım. Tanıtımı yapan beyefendinin anlatımına göre sürtünme oluşabilecek her türlü mekanik parça için bu yağ kullanılabilirmiş. Hala piyasada bu ürün satılmakta. Gerçekten faydalı bir ürün olduğunu düşünüyorum. Endüstriyel makineler için bilhassa gerekli bir ürün. Mekaniğin ömrünü uzatıyor. Tanıtım videosunu aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.https://www.youtube.com/watch?v=Irb6JsoyPko