0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Otogarin arkasinda kucuk bir park yeri var asagida orda 30 dakka bedava ben gidince peder oraya cektiriyor gecen gunlerde arkadasi almaya gittik iceri girmedik kapidan alip ciktik ucretli benimde arkada bagajda kocaman dogalgaz borum var hiç kullanmak nasip olmadi ama daha
Bu konu ile ilgili geçen hafta zabıta ekipleri esenler otogar işletmesine işlem yaptı. Tabi bu tür konular şikayete bağlı bireysel şikayetlerde ilerleyen dönemlerde farklı gayri meşru şahıslardan baskı görebilir veya size teklif edilen ücret karşılığı şikayetinizden vazgeçmeniz sağlanabilir. Belediye usulsüzlüğü bildiği halde vatandaş şikayet etsin işlem yapalım yoluna gidiyor. Böyle olunca da siz karşı tarafla karşı karşıya gelmiş oluyorsunuz. Mesaj Birleştirildi: Şubat 15, 2015, 19:37:33Okanım benden sana tavsiye o tarz yerlerde hiç o boruya güvenme. Adamlar it sürüsü gibi tekken sesleri çıkmaz ama bir anda sürü gibi toplanırlar. Olan sana olur.
aynı durumu bende yaşadım 0-30 dk ücretsiz neden para alıyorsunuz fln yandaki boş alanı tarif etti orası ücretsiz diye bende mevcut 30 dk ücretsiz tabelasından bahsettim lakin kulubedeki öküz kendi bildiğini okudu araç kalabalık olduğu için fazla polemik yapmadım 11 dk için 8 tl ödedim ve çıktım. belediyenin işine geldiği gibi davranması maalesef...
Noktasına virgülüne aynısını yaşadım.Adamlar öyle bir oyun sahneliyorlar ki resmi itirazda bulunsanız haksız olursunuz.