0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mutlu hocam trim sesi yada alternatörün vibrasyonundan kaynaklı birşey.komple sesin geldiği yere doğru yattım resmen elimle bastırdım erişebildiğim yerlere.ama nafile motor kısmına bir hortum gidiyor ses oradan geliyor gibi birde konsolun içinden geliyor gibide bir türlü bulamadım.krikoya kaldırıp sarj dinamosundan kaynaklımı ona bakacam sesi dinleyerek.farları açınca alternatör yüke biniyor sesi fazlalaşıyor yada farlar açıkken rolanti daha düştüğü için vibrasyon artarak trim sesi fazlalaşıyor.kafayı yiyecem bulamazsam
evet arkadaşlar derin araştırmalar sonucu başağrım gitmiş bulunuyor ALLAH'ım izni ile.Gelen sesin kaynagı lpg regülatörlerine giden iki adet su hortumunun kabortaya deymesinden kaynaklı ses imiş.İçeride bir kişi motor tarafında bir kişi orayı tut burayı tut ses kaynağını bulduk.hortumların çatlak olarak görünmesinden dolayı değiştirmeye karar verdim.iyiki vermişim hortum daha önce kingli bir şekilde takılmış bükülme yapmış çıkardığımda küçük bir hareketle delik açıldı.Hortumları değiştirdim.şu anda o ses yok.bozuk yolda tıkırtı seslerine çözüm arıyorum bu konuda daha önce çalışmaya yapan arkadaşların tavsiyesi rica olunur.