Gönderen Konu: Digitürk ve Pera Hukuk hakkında yaşanmış tecrübesi olan var mı aramızda?  (Okunma sayısı 3002 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar, Babamın yıllardır Digitürk aboneliği vardı ve geçen sene kapattırdı. Bugün benim telefonuma ard arda PERA HUKUK yazan mesaj geldi, babamın adına idari takip falan diye, İnanmadım olta dedim ama içime bir kurt düştü, Digitürk firmasını aradım adamlar evet böyle bir durum var Avukatla görüşün dediler. Muhteviyatını söylemiyorlar. Hukuk bürosunu aradım kapalıydı yarına bakalım görüşeceğim, babama mesaj gelmemiş hiç, bana geldi ne alaka ise. Zaten onun siniri bozulmasın diye ben görüşüp işi halledeyim diyorum ya nasip bakalım. Böyle bir DİGİTÜRK durumu yaşayan oldu mu? Babam Kredi kartından otomatik ödeme yapardı her daim, iade ettikten sonrada fatura çıkmış ve onuda ödemiş, 1 yıl sonra bu neyin kafası anlayamadım, nasıl olsa faiz biniyor deyip pusuya yatıyorlar herhalde.
THE END

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Digitürkü de araplara sattılar zaten, şaşırmadım, önceden de rezaletti...
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar, Babamın yıllardır Digitürk aboneliği vardı ve geçen sene kapattırdı. Bugün benim telefonuma ard arda PERA HUKUK yazan mesaj geldi, babamın adına idari takip falan diye, İnanmadım olta dedim ama içime bir kurt düştü, Digitürk firmasını aradım adamlar evet böyle bir durum var Avukatla görüşün dediler. Muhteviyatını söylemiyorlar. Hukuk bürosunu aradım kapalıydı yarına bakalım görüşeceğim, babama mesaj gelmemiş hiç, bana geldi ne alaka ise. Zaten onun siniri bozulmasın diye ben görüşüp işi halledeyim diyorum ya nasip bakalım. Böyle bir DİGİTÜRK durumu yaşayan oldu mu? Babam Kredi kartından otomatik ödeme yapardı her daim, iade ettikten sonrada fatura çıkmış ve onuda ödemiş, 1 yıl sonra bu neyin kafası anlayamadım, nasıl olsa faiz biniyor deyip pusuya yatıyorlar herhalde.

@Murat Köse (28015) Bankalar ve bu tip şirketler alacak takiplerini böyle firmalara veriyorlar artık. Taahhüt iptali vs sonradan doğan borç olabilir mi acaba? görüş bakalım ne diyecekler.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Teşekkürler  :saygi:

Ya tamam da sanki kaçan varmış gibi neden borcunuz var deyipte eskiden nasıl faturayı yolluyorlarsa neden yollamayıp direk avukat muhabbetine giriyorlar. Kesin birde avukat parası cartı curtu çıkartırlar. Nasıl bir ülkede yaşıyorsak artık, işin aslını bir öğreneyim bakalım ne çıkacak. İçimizde tecrübesi olan varsa fikir versin diye sormuştum :) işk tecrübeli ben olacağım herhalde, tabii bana söylerlerse durumu.
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
Genelde adres ve kişiye ulaşılamayan uzun vadeli alacaklar devrediliyor böyle şirketlere avukatlık ücreti vs çıkmaz. Şu borcunuzu buraya yatırın diyecekler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
İnşallah Aytaç, Moral destek için teşekkürler :)
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
Avukat masrafini da faturayida katiyla almiycak olsalar boyle islere kalmazlar zaten
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Bana da öyle geliyor Okan ya , hayırlısı bakalım... Ver kurtul modunda bir görüşme olacak benim için  :olu: :olu: :olu:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
Avukat masrafini da faturayida katiyla almiycak olsalar boyle islere kalmazlar zaten

Takipçi firmalara hizmet bedeli ödüyorlar borçlu şahıslardan almıyorlar bir nevi factoring gibi bu işlemler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
Murat abi isim benzerliğin den ötürü gelen bir mesaj olabilir. Bana da bu şekil de mesaj geldi aradım borçlu kişinin kimlik numarası farklıymış. Ayrıca mail adresime bugün Mehmet Akın adına sağlık sigortası geldi virüs sandım ama gerçek ama sadece isim benzerliği. Banka ezbere isi  benzerliğin den policeyi bana göndermiş. Şeytan diyor git o bilgilere ait cakma kimlik yap sigortadan faydalan. :rofl:
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Yok ya Mehmet, Digitürk var böyle bir şey dedi. :olu:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
Yapma Mehmet, sağlık sigortasından faydalanmak için yok yere hastane de mi yatacaksın :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 636 kere teşekkür etti
Yok ya Mehmet, Digitürk var böyle bir şey dedi. :olu:

Abi yok demiyorum isim benzerliği olabilir dedim :) Eğer amca abone numarasını biliyorsa fatura ödeden fatura borcuna bakabilirsin varmı diye. En kötü ihtimal cihaz veya kartı iade etmemişsiniz bedeli bu kadar gibi birşeyde diyebilirler abi :)

Mesaj Birleştirildi: Şubat 13, 2015, 00:17:38
Yapma Mehmet, sağlık sigortasından faydalanmak için yok yere hastane de mi yatacaksın :lol:

Öle deme aytaç abi bireysel sağlık sigortası 2500 - 3000 tl :) Hiç yoktan muayene olup tahlil felan yaptırırım :)
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
Bana da öyle geliyor Okan ya , hayırlısı bakalım... Ver kurtul modunda bir görüşme olacak benim için  :olu: :olu: :olu:
Valla biz zor bela iptal ettirdik digiturku lanet bir firma yapisinca birakmiyor ama ara baglatmak istiyorumde  herseyi onune ucretsiz sunar 5 dakkada gelir baglarlar iptal ettirmeye bin tane takla atiyolar 13 liralik en dusuk paketi iptal ettircez diye 4.90 tl fiyata kadar indiler lig tv icin katlandik bu kadar sene ama iptal ettirdik turkcell tv kullaniyoruz suan memnunuz bu arada  :)
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Bilmiyorum artık Mehmet Ak ... kara ... yarın belli olacak :) (bugün olmuş) nasipse...

Okan valla bu memlekette bir üçkağıtçının kucağından kalkıp başka bir üçkağıtçının kucağına oturmak an meselesi :)
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 114000
  • Model Yılı: '07
  • 195 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi

murat abi ben bir esnaf olarak neredeyse her hafta bir dijitürk iptali gerçekleştiriyorum. olayın üzerinde durum derim. dijitürk'ten çok memnunum diyen insan hiç görmedim. çok çakallar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 58000
  • Model Yılı: '05
  • 38 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
Digitürk se doğru olma ihtimali büyük bence Murat Abi

bende turkcell çağrı merkezinde çalışırken, arayan müşteriler olurdu, bizim tarafımızdan olay çıktığı için avukatla görüşmeniz gerekiyor diyorduk, hacizlik durumlarda oluyor genelde, (çok nadir denk geldim böyle görüşmeye)

inşallah can sıkıcı birşey olmaz diyelim..
Dünyada Ölümden Başkası Yalan Ey İnsanoğlu!

1.00 Terra MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Allah razı olsun arkadaşlar, bakalım artık bugün nasipse görüşeceğim. Hayırlısı,

Hayırlı Cumalar bu arada herkese hayırlı işler,

Vildan hanım sizede ayrıca geçmiş olsun, Allah şifa versin  :saygi:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 58000
  • Model Yılı: '05
  • 38 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
Teşekkür ederim sağolasın :)
Dünyada Ölümden Başkası Yalan Ey İnsanoğlu!

1.00 Terra MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 636 kere teşekkür etti
Allah razı olsun arkadaşlar, bakalım artık bugün nasipse görüşeceğim. Hayırlısı,

Hayırlı Cumalar

Abi ne yaptın görüşmedin mi henüz. Merakla bekliyorum.