0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar, Babamın yıllardır Digitürk aboneliği vardı ve geçen sene kapattırdı. Bugün benim telefonuma ard arda PERA HUKUK yazan mesaj geldi, babamın adına idari takip falan diye, İnanmadım olta dedim ama içime bir kurt düştü, Digitürk firmasını aradım adamlar evet böyle bir durum var Avukatla görüşün dediler. Muhteviyatını söylemiyorlar. Hukuk bürosunu aradım kapalıydı yarına bakalım görüşeceğim, babama mesaj gelmemiş hiç, bana geldi ne alaka ise. Zaten onun siniri bozulmasın diye ben görüşüp işi halledeyim diyorum ya nasip bakalım. Böyle bir DİGİTÜRK durumu yaşayan oldu mu? Babam Kredi kartından otomatik ödeme yapardı her daim, iade ettikten sonrada fatura çıkmış ve onuda ödemiş, 1 yıl sonra bu neyin kafası anlayamadım, nasıl olsa faiz biniyor deyip pusuya yatıyorlar herhalde.
Avukat masrafini da faturayida katiyla almiycak olsalar boyle islere kalmazlar zaten
Yok ya Mehmet, Digitürk var böyle bir şey dedi.
Yapma Mehmet, sağlık sigortasından faydalanmak için yok yere hastane de mi yatacaksın
Bana da öyle geliyor Okan ya , hayırlısı bakalım... Ver kurtul modunda bir görüşme olacak benim için
Allah razı olsun arkadaşlar, bakalım artık bugün nasipse görüşeceğim. Hayırlısı,Hayırlı Cumalar