0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Konu daha önce bol bol tartışıldı ve kesin kanılara varıldı :http://www.toyotaclubtr.com/mekanik-sohbet/ziebart-ses-yalitim/
bendeki durum şu; 93 model aracım, normal asfaltta aracın içinde sinek uçsa duyarsın, ama mıcırlı yolda acayip uğultu çöküyo aracın içine, göğüsten felan ufak tıkırtılar oluyo.
Türkiyede olan Würth veya Dynamat öneririm, tüm döşemeler sökülüp uygulandıktan sonra araç tank gibi birşey oluyor zaten (ses olarak yani, hantallıktan değil )Bir de Stinger Roadkill isminde macun gibi bir malzeme var.Bunların hepsi pahalı malzemeler bu arada
ben ziebarttan yaptırmıştım parama yazık oldu , hiçbir işe yaramadı . tavsiye etmem .önceki formlarda yazıldığı gibi , ya çok para harcayıp profesyonelce bişeyler yaptırmak lazım yada güzel bir ses tesisatı
Dynamat'i denemeyi cok istiyorum, ama dosemeleri sokmekten korkuyorum Sokup de dogru takamazsam ortada kalir diye
Yer belki oyledir de, Mustafa, ya kapilar? Sesten kurtulayim derken geri tam takamazsak daha once olmayan gurultulere de kavusabiliriz Bir haftasonunu bu ise ayirmak lazim gibi geliyor bana...