0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar yeni toyotalarda lpg nasıl uyumu sorun varmı ... bi arkadaş prins taktırdı ama şu soru kaldı aklımda egzos kısmı bildiğiniz zift akıyor bu ne şimdi 1. lpg olduğu için araç yağmı yakıyor ki benim bildiğim de egzosdan siyah kurum ve boyle akıntı yağ yakması 2. prins bu araçlar için yağlamalı sistem mi kullanıyor da bu zift akıntısı yağ sisteminden mi geliyor yoksa.. bu neden böyle..... daha önce toyotaların yağ yakma sorunları olduğunu herkes biliyor yoksa buna yormak gerek.. başka marka lpg taktırmış olan varmı yağ durumu ne kaç km dir lpg araçlarınız
Benim aracımda BRC var. 2000 km.dir kullaniyorum. Hiç bir sorun veya şikayetim olmadı.
Mehmet Bey, haftaya büyük ihtimal ben de brc taktıracağım size iki sorum olacak; Sizin araca takılan brcnin turbo kiti mi yoksa normali mi? Ne kadara taktırdınız acaba? Bir de enjektör sesi içeriye geliyor mu?
lpg ye gecince aractan inip kaputa yaklasin.Cit cit sesini duymamaniz imkansiz
özellikle çıt çıt sesini duymaya çalışırsanız motor bölümüne iyice yaklaşıp kulak vermeniz gerekir. ama normal çalışma esnasında özellikle aracın içerisinden kesinlikle duyamazsınız.aracın kaputunu açıp duymak isterseniz motor sesi arasında çok belli olmadan duyulur.
Aydin bey onceki aracimda brc simdiki verso da landirenzo var.Brc nin cit cit enjektor sesi disarda bariz belirgin.Kabindede var.My 11 serisi yeni bir sistem degil.Sanirsam 2008-2009 dan bu yana piyasada Lani renzo bosch enjektor kullaniyor ondada ses var.Bir arkadada prins taktirmistik.Khein enjektor.Lpg gostergesinin.isiklari istege gore ayarlaniyor.132 beygirlik bi arabaya .turbo falan gerek yok.Tartarini de varsa ustaniz gozu kapali takabilirsiniz.Prin s pahali.Ama soyle 2014 corolla vey avensise takilabilir