0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maşallah çok güzel bi araba kazasiz belasiz Güle güle kullan. Pianoblack de yakismis. Camlar da film yok galiba 1 numara çok iyi olur. Ama plakalar app istiyor haberiniz olsun.
Oyuncak araba gibi maşallah lakin jantlar açık metalik renk olsa daha mı şık olurdu acaba. Lastik koyu jant koyu boğmuş gibi biraz. Ama kasa on numara.
Bence çok guzel olmuş
maşallaaaahh. o değilde aracın kaportası çok diri duruyor.
Güle güle iyi günlerde kazasız belasız kullanın. Aynı aracı 4 yıl 26 bin km çok severek kullandım 2006 makyajlı kasa 1.6 manuel Terra buz mavisi renkti çok zevkli ve keyifli bir araçtı. Aldığım fiyatın üstüne 8 bin tl kar ederek satmıştım. Bence Corolla'nın en iyi kasalarından satalı çok oldu ama hala bu kasa Corolla gördüğüm zaman eşim ve ben dönüp dönüp bakarız.
Arka tamponda istiyor sanki
Maşşallahh Allah kazadan saklasın.Gri/Piano black uyumu tam kararında olmuş Camlara da ön cam dahil aqua film olabilir. Kıranlar yapar onuda:)Jantlar yakışmış rengi de tatlı durmuş. Gun metal rengi de iyi durur olurda boyatmayı fln düşünürseniz:)Lastik yanakları biraz daha ince olsaydı sanki daha zarif duracak ama yeni almıştınız sanırm birdahaki sefere inşallahh..Tekrardan Allah kaza bela vermesin,tekerinize taş Kaportanıza yaş değmesin:)
maşallah allah kaza bela vermesin. güle güle kullan
Jantlar yakiyor