0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu gün gittim farlari ve stopları inceledim kalite sıfır plastik aksam böyle eline aldığında bi dandiklik vardı malzemede.Bi tane corollaya çift Mercekli olan fardan baglamışlar arabanın onu bi acaip olmustu. Hiç yakistiramadim o beyaz çizgi ledler acaip göz aliyordu panjurdaki krom cizgilere uyumlu değildi. Çift Merceğede xenon baglamislar 10 bilemedin en fazla 15 metre aydinlatmiyordur. Ve ışık etrafa yayilmiyordu sadece önüne vuruyor. Zaten merceklere yakından baktım fındık kadar neyse dedim tek mercek olan fara bi elektrik verelim ona bakayım bağladılar birde ne göreyim mercegin etrafında yuvarlak bmw tarzı angel eyes var dedim bu nedir ya 10 senedir aynı muhabbet hıc yakismamis. resimde tek mercek olan farin Merceği büyük duruyordu sebebi ise angel eye var ondanmis. Yoksa öteki far gibi mercegi minik.allah'tan internetten siparis verip almamışim. Arkadaşlar gerçekten resimde göründüğü değil cok dandik malzemeler. yarın Toyota servisine gidip orjinal Mercek olan far sorcam bakalım ne diyecekler. Mesaj Birleştirildi: Ocak 27, 2015, 18:46:29Stop olarak da kırmızı olan kalmamış sadece bu siyah yani karartilmis olan var dedi fiyatta indirim yaparsa alicam inşallah. Beyaz arabaya siyah stop gider.
Eren bu araçlar instagramdan mı
sağol kaan teşekkür ederim. Degistirecegimi sanmiyorum. Orjinal tek mercekli farini bulursam alicam yoksa farlara zenon böyle devam.Daha sonra da bi dvd navigasyon cihazi alicam boyle yeter daha da ellemem arabayi Herhalde