0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
En güzeli kaplatmak 150 lira verip parasini sonuna kadar hak ediyor direksiyon sifir gibi oluyor
Okan, kaplatmak o kadar pahalımı arkadaş kaplatmıştı 20 vermişti sana da yapılım diyordu
Bi arkadasim 70 mi 80 ne mi ne kaplatti maslakta clioydu onun araba derimiydi direksiyon bilmiyorum ama sanki plastik bir malzeme gibi bir seydi bide o 20 liralik alip dikilen deriler gibi kenarlari gorunmuyor , senin arkadasinin 20 liralik kaplama dikilen olmasin abi , ama kesinlikle sifirdan farki kalmiyor direksiyon simidinin hosuma gitmisti benim
Yok siyah parlak bir kaplamaydı kayganda değildi gayet güzeldi
Fiyat degisebilir ben sahibindende gormustum ilan bi kaç tane 150 200 arasi fiyat yaziyodu
Anladım okan, çünkü ben simit alacaktım o fiyata arkadaş demişti bak bundan yaptır 20 lira ne değişecen diye ondan şaşırdım belki kalite farkındanda olabilir.
Simit sifir gibi oluyor tek farki orta armanin oldugu yer yipranmissa ordan anlasilir yani
yok bu siyah parlak bir kaplamaydı
Bu folyo kaplama abi.Okanın bahsettiği direksiyonun eski derisi sökülüyor. yerine yeni deri dikiliyor. Eskisi söküldüğü içinde kaba olmuyor. Orjinal gibi duruyor