0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben Amazon.comdan alış veriş yapıyorum abi. Aliexpresi bilmiyorum ama muhtemelen Dediğin gibi farklı bir uygulama yapmak Lazım. 20 kişi 50$ dan kamera alsak ve bunu tek bir arkadaş sipariş geçse 1000 $ tekabül eder ki basit gibi görünsede gümrük bunu ticaret olarak algılar.
Benim 11 adet var abi arka arkaya Bu gümrük denen yer her ilde oluyor mu? Tanıdık falan varmı araştırayım bari...
Tek sipariş geçip ayrı ayrı herkese postalanabilir diye düşündüm.İyi bir fikirmidir acaba?
Geçen üç adet ürünüm geldi önceki haftada üç adet gelince dağıtımı yapan kız bunları getirmemem lazımdı dedi gümrüğe gönderilmesi gerekiyordu ama getirdim dedi hanımda bıktın getirmekten degilmi deyince görevim getirmek dedi ama limiti var diye konustu.iki adet daha var yolda geliyor dedim onlarida getiririm dedi .biraz ara vereyim dedim güldü.postane demekki takip ediyor arasira mola vermek lazım.
Başlık güzel ve herkes için faydalı olur. Toplu olarak, isteyenlere cc kolu da alınabilir. Toplu alımlarda "ticaretini yapmak" kısmına takılmayalım o zaman işler değişiyor.
1 yılda en az 50 kargom ayrı ayrı geliyor abi ona rağmen hiç biri ne eksik geldi ne de gümrüğe takıldı
peki bu kargolarınızdan en çok tutanı kaç acaba bi yerde okumuştum multimedia sistemi gümrüğe takılmış biraz gecikmiş bilmem ne..benim ihtiyaçlarıma gelince multimedia sistemi, yedek sustalı anahtar, yedek sustasız anahtar..bagaj havuzu(hiç bir yerde bulamıyorum) vede paspas
Siparis ne kadar artarsa gümrüğe takılma ihtimalide o kadar yükselir.
Selam Kadir.nasılsın?Tek sipariş ayrı ayrı postalama olacak. Satıcı kabul ederse sıkıntı olmaz.Ayrıca satıcıdan faturayı gümrüğe takılmayacak şekilde kesilmesini isterseniz onu da yapıyorlar.Sınır 100 $, alacağımız ürün 130 $. Faturasını 80$ ve 50$ iki fatura kesiyor,biri kutuya diğeri postaya.Ya da birine hiç gerek bile yok