0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hangi kullaginiz daha iyi duyuyorsa hasassa ona takmayin sahsi fikrim
) peki güvenli sürüş için en idealimi?? çevre sesleri duymak gerekmiyormu?
Öncelikle kulaklığın üzerinde Harf varmı, ona bakmak lazım, şekil itibariyle sol veya sağ kulağa uygun yapılmış olabilir.Eğer şekil olarak fark yoksa, sağ kulağa takmak mantıken daha doğru olur, çünkü bizim ülkemizde şöförün bulunduğu tarafa göre dış alan solda kalmaktadır, olaylar solumuzda gerçekleşmektedir.
Guvenli surus icin en iyi duyan kulagima kulaklik takmam kulaklik kullanmiyorum arabada kenara cekip veya kenardan yavas yavas gidiyorum birde mesajlasanlar var tabi
mesajlaşanları tebrik etmek lazım. adamlar yola bakıyorlar tele bakmadan mesaj yazıyorlar ama
Daha önce bir arkadaşımız paylaşmıştı ve şimdi tam yeri, hatırlatma olsun diye..MCL cinema Hong Kong Mobile phone car crash
İnsan çok gelişmiş bir makinadır ama her konuda aynı anda 2 farklı işlemi yüksek kalitede işleyebilme özelliği gelişmemiştir.Eğer uyanık kaldığımız süre boyunca hem araç kullanıp hemde telefonla konuşarak yaşasaydık, bu konudaki sistematiğimiz gelişebilirdi.
Ben çok uzun olmayan seyahatlerimde genellikle kapatırım telefonu, eskiden cep telefon mu vardı? dancall marka araç telefonları çıktığında zenginlerin arabalarında görürdük