0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sizin yaptığınız güzel olmuş. sadece performans gereken işlerde biraz sıkıntı çıkartır belki çabuk değişim gerekebilir. ama olsun ucuz
TV'ye bağlamak için usb formundakiler çok ideal duruyor.
Arkadaşlar, Monitör mü TV mi tavsiye edersiniz. 22" civarı birşey düşünüyorum, kızım kullanacak masa üstünde, Oyun falan oynamaz, anca Youtube a girer Ms office uygulamaları yapar falan. Yani çok kastıracak şeyler değil.Ekranın HDMI girişli olması mümkünse 2 HDMI girişli olması lazım, Ekranın arkasına Windows ve android tabletlerden yapıştıracağım ve usb çoklayıcı ve kablosuz klavye ve mouse kullanacağım. Bu işlemler için ekonomik olan bir ekran arıyorum ama yukarıda sorduğum gibi aklım karıştı. Monitör mü LCD TV (LED aydınlatmalı) mi şeklinde, TV aklıma daha çok yatıyor, ileride Televizyon yerinede kullanırım diye birde hoparlörü üzerinde olduğundan, Monitörlerde HDMI girişli seçince helede 2 HDMIlısı varmı bilmiyorum fiyatları artıyor birde hoparlör kalabalığı olacak harici olursa.Bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir? Mesaj Birleştirildi: Ocak 12, 2015, 09:21:07Eveeet kendi projemi kendim cevaplıyacağım herhalde Ekran olarak Monitör almaya karar verdim gibi, sabah denemesini yaptım, HDMI ile iş yerimdeki monitöre bağladım 24 inch Viewsonic monitör harika oldu, usb çoklayıcı ile klavye ve mouse ta taktım süper oldu alın size All in One diye satılan PC Android tablette takabiliriz Windows Tablette... Sadece monitör parasına tabletiniz varsa sahip olabiliyorsunuz.