0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Büyük ihtimalle akünüz önrünü tamamlamış.Benim de 2 gün önce bitti farlar normal şekilde yanıyor ama marş basmıyordu yenisini aldım.çıkan inci marka 5 yıllık yerine mutlu 60 amper aldım 160 tl ye.
Ae101'de dar mı neydi tipi. Yani sadece amperaj değerine göre bakmayın.
@Anıl Köksal Bayburt (3104) anıl kardeşim geçmiş olsun ekimde ölçtürdüm idare eder drmişlerdi. Burdaki ustam uzun marşa basmama takılmamıştı. Yapmaması lazım demişti. Malum a101 yarım kontakla alıyor. Bugün babamla konuştum -15 dedi erzurum -10 bugün. Anılcığım yağ olayına gelince klavuzda 10w40diyor arabayı şehiriçi ısıtamadan stop ediyorum aküde ne yapsın şarj olmadan stop ediyoruz. Zaten karda araba sürmek tam bir çile. Sabah 7.30da park ediyorum buz gibi havada ısıtmaya fırsat kalmıyor . Kar yüzünden yalpalaya yalpaya geziyoruz şehiriçi ızdırap yag olarak 5w40 ne yapsın:') akü uclarını filan elden geçirmek lazımda malum aküyü anca alırız. Allah kerim. Yolda kaldık diye cakma akü takmıslardı bu sefer sağlam bir şey alacam. Mutlu akü hakkında çok olumlu yorumlu varMesaj Birleştirildi: Ocak 08, 2015, 22:54:24@Yaşar Akgün (20123) orjinalleri 45likse sıkıntı. 60 amp mutlu taktıracam klima filanda var şöför aküsü 5yıl gidiyor diye yorumları okuyunca bu sefer sağlama alalım.Mesaj Birleştirildi: Ocak 08, 2015, 22:56:32@Hakan Öztürk (3676) yolda kaldıgımda 60 amp miror getirmişlerdi. Adamlarla da soramadık neyin nesi diye. O boyut olduysa muhtemel bunlarda uyar yine de ustaya sorarım.Mesaj Birleştirildi: Ocak 08, 2015, 22:58:12Peki bu akünün asitli suyun azalması gibi şeyler okudum bilgisi olan var mı? 52 tl verip takviye kablosu aldım paranın yokluğunda bir koydu:')))) yarın bimden alacaktık 15 papele:')))))
ya bu takviye kablosunada ben taktım ha ne gerek var o kabloya, elektirikciden , en kalınıdan 4 metre kablo alsan ederi 8 lira hertürlü işini görür, çalıştırır arabayı. ince kabloyla çalıştıranı bile gördüm.
bu arada burasıda iyice twitter havasına girdi. başlıklara # koyalım Mesaj Birleştirildi: Ocak 08, 2015, 23:38:29asla olmaz , bir yere yapışır . el yakar. hatta arabayı bile yakabilir. renkler önemli. çekilen akım çok fazla. ince kablo çekmez. kablo kalın olmalı ama üstündeki kabuk daha kalın olmalı.
3 yıl sonra kim öle kim kala kardeş ... ne biliyosun yasa çıkıp herkesin sıfırını çekmeyeceğini ?