0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eski konulara bakın, benim de Vectramı çalmışlardı kapı önünden. İstanbul GOP ve çevresi rezil yerler malesef. (oralarda çalınmıştı benimki de)Kaskosu da yoktu hatta ama çok büyük şans eseri geri bulduk arabayı, Piyalepaşada terk edilmiş olarak. Sonra ben de mutlaka kasko yaptırmaya başladım tüm kullandığım araçlara.
Burada, Trabzon'da önemli şekilde kaza yapan arkadaşımızın aracını Ankara'da üç parçada yüzeysel boya var diye satarlarken görmüşlerdi yanlış hatırlamıyorsam.
Çok geçmiş olsun, orada bir futbol sahası var, çevresini kontrol emek fena olmaz. Çevre kameralara bakılmış mı? Bu arada Gaziosmanpaşa'dan da üyelerimiz var aktif olarak, o bölgede küçük organizasyonlar yapılabilir buluşmalar için. Aracın da fotoğrafı varsa bence yayımlanabilir, hiç belli olmaz sonuçta. Burada, Trabzon'da önemli şekilde kaza yapan arkadaşımızın aracını Ankara'da üç parçada yüzeysel boya var diye satarlarken görmüşlerdi yanlış hatırlamıyorsam.
Abdulkadir bey "hırsıza kilit olmaz" diye bir laf var.Hırsız almak istedikten sonra alır gider.Benim iki sokak aşağıda bir kaç günden bu yana sol lastikleri inik,kaldırıma yamuk park edili halde duran Opel Combo cargo duruyor.Arçelik servisine ait görünüyor.Normalde servis arabası boş boş yatmaz.Şüpheli bir şekilde duruyor.155'i arayıp söylemek istiyorum ama başıma bir iş gelir diye çekiniyorum.Sizce arasam mı polisi?