Otto Silencerlı derken ucuna takılan aparata silencer deniliyor. Ve ses oranını % 80 düşürüyor orj egzoza dönüşüyor ama silencerı çıkarttığında ise tam bi son susturucu oluyor. Merak edip sorarsan silencer performansı düşürür mü taktığında hayır normal devirde çalışır aracın ama silencer çıktığında devirde rahatlama ve performans artışını gazda hissediceksin hemen. Birde egzoz ısındı mı sesi bi başka oluyor benden demesi
Çokta pahalı değil bi remus veya magnex olsun yahut süpersprint kadar yani, fiyatı normal performans açısından ve patlama gibi bi seste yaratmıyor bazı egzozlara göre. Güvenilebilcek bir egzozdur tavsiye ederim düşünenlere

yanlız 2000cc aşmıcak motorlara göre yapılmıştır
200-250 civarı diye biliyorum bence o kadar vermeye degmez bir sürü replikası var.
O kadar değil ama en fazla 170 alan arkadaşım var
sesini çok merak ettim videosu falan varsa ekleyebılırsınız?
Selam Berkay.
Seni Tanışma bölümünde tanıyabilirmiyiz?
Sesi soran başka arkadaşlarım da var ama imkan olmadı. Birde elimdeki tek video kayıt cihazı Samsung E250. Onunla ne kadar iyi bir kayıt olur onu da bilemiyorum. Yine de en kısa zamanda eklemeye çalışırım
Yanlız video bana ait değil sadece görüp duymanız için buldum arkadaşlar sesi böyle yani

:D
bu ses dizel arabadan mı çıkıo şimdi yoksa benzinliden mi?
Benim koyduğum videoyu soruyorsanız benim arabadan yani benzinliden çıkıyor. Gece gece oldu o yüzden biraz karanlık
hayırlı olsun yakışmış ben de bu gün sordum hemen hemen aynısı 80 ytl dediler ama adanaya bir gideyim vanalı yapıyorlar uzun yolda kapatmak için çok ses çıkmasın diye manuel olanlarından, ama sizinki arkadan hoş görünüyor güle güle kullan bas kaza
görüntü güzel olmuş gerçekten.sesi duyamıyoz ama eminim çok tatlıdır.
Egzoz çok hoş durmuş aracınıza çok güzel hava katmış..
merhaba bende 1.3xe corolla var acaba spor egzost taksam tok bi ses alabilirmiyim?
tabiki alabilirsiniz.Bende 1.3 Corollama taktırmadan önce bu kadar hoş bi ses çıkacagını beklemiyordum ama beklentilerimin üstünde bi ses aldım.