0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bizim araçlarda yok diye anlıyorum o zaman.Önceki hondada vardı bu sistem ve yakıt tüketimini baya düşürüyordu.Gördüğüm 0.4 lt değil çünkü yokuş aşağı giderken 4 lt görünce boşa alıyorum 1-1.5 lt gibi göstermeye başlıyor. Teşekkür ederim bilgilendirme için
araç boşa alınca fazla yakmaz bu tamamen benzin ve otomobil firmalarının uydurmasıdır
araç 5. viteste yokuş aşağı giderken devir 3000 e geliyor ama yol bilgisayarı 0 gösteriyor, bu haliyle aracın sıfır yaktığını düşünmek polyannacılığın dibidir
Lpg de kullanırken cut-off devreye giriyor mu?
LPG sıralı sistemlerde sadece bir ara yüz.Asıl benzin ECUsu tarafından herşey devam ediyor.Hatta LPG ayarı sırasında bu durum olduğunda C. OFF yazıyor.
abi şu olayı videoya alabilir misin ?
Pardon aracim 1.6 advance cvt tahmin ettiginiz gibi 1500 devirin altında cut off çalışmaması Cvt nin özelliğimi çünkü hondada calisiyordu Ayrıca bence motor çalıştığına gore sıfır hiçbir zaman olmaz ama ihmal edilebilecek kadar düşük olunca sıfır gosteriyordur
Tamam,LPG ayar kablosu arabada şuanda takılı, yarın tableti takıp LPG sisteminden video alırım.Hatta Broadway'imdede uzun rampalarda LPG anahtarını ortaya alarak rampa aşagı giderken hiç yakıt yakmadan iniyordum. Manuel cutoff, bazende iniş bitip gaza basıyorum neden araba gitmiyor dedigimde olmuştur.