0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Rabbim kaza bela vermesin Güle güle kullan.maşallah çok diri ve temiz duruyor ışıl ışıl parlıyor. Bence Bu kasaya ençok beyaz renk yakisiyor.
maşallah diyelim bende bu kasadan almayı düşünüyorumallah kaza bela vermesin
Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.Bu kasa keşke devam etseydi,içi çok güzel ferah,şimdikine 10 basar
Yücel Bey işte burada zevkler ve renkler konusu ortaya çıkıyor yukarıda ki bazı arkadaşların da dediği gibi, 2011 comf.extra ya sahiptim, onu satıp aynı modelin 2013 nü aldım, aslında sıfırını alacak imkana da sahibim fakat iç tasarımı belki 100 kez baktım birinde bile kabullenemedim, onun için yine tercihim bu yönde. Teşekkürler.
Zevkli adamsın vesselam,güle güle kullan aracını maşallah mis gibi,yeni kasanın dışı fena değil ama içi rezalet,bendede yeni kasa auris var oda aynı şekilde, arabanın kıymetini bil ,şimdikiler rezalet
Hayırlı uğurlu olsun. pek MaşaALLAH, bakanın içini eritiyor.
Hayırlı olsun kazasız belasız binin inşAllah..
Hayırlı olsun, açık renk döşemelere de iyi bakmanız lazım.
maşallah 41 kere...allah nazardan korusun.beyaz melek uyuyor desenize bu kasanın arka tarafı sanki yeni kasaya göre daha güzel gibime geliyor...
Allah güle güle kullanmayı, vakti gelince değerinde satmayı nasip etsin
Hayırlı olsun...Gerçekten de değişik olmuş, renk değiştirmek için araba değiştirmiş gibi olmuşsunuz