Gönderen Konu: Xenonla Orjinal Far Arasındaki Fark (xenon taktırmak istiyenler lütfen baksın )  (Okunma sayısı 6246 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ©®UzMaN®©
    • yok
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
wallahi nebih bende sordum servise 500ytl demişlerdi .....
eSeR KaŞıK

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
Arkadaşlar benim düşüncem mercekli olmayan yada iki reflektörlü olmayan araçlarda xenon uygulamasının amacına ulaşmadığı. Babamım yeni kasa civicte freeform far ve xenon uygulaması var(serviste yapıldı) ,aydınlatma ve görüntü güzel ama uzun yolda kullandım xenondan beklenen mesafeler yok. Hiç selektör yapan olmadı onuda belirteyim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
düz camlı yada optıklı olup olmaması degıl farların ayarı bence daha onemlı (kendı dusuncem).optık farların ayarı bozuk olursa optık ın daha cok rahatsız edecegı kesındır
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
Arkadaşlar Xenon hakkında nette dolanırken bir yazı ile karşılaşmıştım. Arkadaş H4 xenon taktırıyor ama bir odaklama sorunu yaşıyor daha sonra H4-3 xenon ampulu taktırıyor ve probleminin çözüldüğünden bahsediyor.
Bu H4-3 hakkında bilgisi olan arkadaşlar bir yorum yapabilirmi?
Yaris D-4D Sol Special
Yada kısaca TONTON

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
ufak bir anektod mercekli yada merceksiz sonradan yapılan tüm xenon uygulamaları muayenede kusurlu sayılıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ©®UzMaN®©
    • yok
zaten yandık artık muaynede muayneye giderken sökücez orjinalleri takıcaz galiba bu gidişle...
eSeR KaŞıK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Enkısa zamanda Toyota
  • Kan Grubu: A+
Arkadaşım merhaba; benim araca 6000k bac marka taktım, montajınıda kendimiz yaptık bu gun ışıgına en yakın olanı olduğunu biliyorum. Diger arkadaşların uyarılarınada aynen katılıyorum far ayarı ve kademe ayarı cok onemlı araca bınen yukegore kademelendırmende yarar var.Ben meganda fazla tepkı almadım Kısmet allahtan almak ıstedıgım crollaya takılmak uzere kutusunda duruyolar yanlız şunu soyleyıyeyım acayıp alışkanlık yapıyor bunu sokunce daha ıyı anlıyorsun bışey daha 5 ytl ye led park ampullerı var onları takarsan farın ıçınde sırıtmıyorlar. Şimdiden kazasız belasız sürüşler ve tüm İslam alemine hayırlı Bayramlar...
mercek olarakta burdaki mercekelrden birini alıcam ama daha araşırmadım yani
siteden bakabilirsiniz?

http://www.xenonmercek.com/h7.html