0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Delindigine emin misin Kaan?Belki bagaj kapagının yanlarına kelepçede olabilir.
eskiden öyleydi ama o kelepçelerde bir noktada yine güçsüzleşir bence. deliniyor. ben bizim araca nasıl takıyorsunuz diye sordum deliyoruz dediler. sebebinide ; rüzgarda uçar silikonda olsa tutmaz . zaten diğer modellerdekiler sizinki gibi ince olmadığı halde yine deliniyor dediler
servistekilerde silikonla takıyor. ben 2 senedir silikonla geziyorum bırak çıkmasını yerinden bile kıpırdamıyor.
elçiye zeval olmaz ,ben servisin yalancısıyım abi kısa sürede olmasada bi 10 yıl sonra bi değişim olduğunu gözlemlemiştim eski aracımızda
10 sene sonra kim öle kim kala Kaan şimdi sıfır araba alırken bile 10 sene kullanmak için almıyoruz ki
valla bizde hiç öyle değil Babamın bekarken aldığı 92 Lada Samara düğün masraflarını karşılamak için erken satılmış istisna olarak 93 Doğan SL 2002 de satıldı2000 Renault 19 2013 te satıldı 2013 Corolla -------- Bu arada bir dönem iki arabamız vardı ayıptır söylemesi
Dedim Kaan bunu kesin yazar diye ve beni yanıltmadın Kaancım Bi örnek verdik farzımisal diyerek sen de hemen onu mu buldun bea
servisin en azından tr de spoiler taktığını görmedim avensise. o zamam yaz sıcaklarında almalı 3m bantla yapıştırmalı üzerine de kağıt batla bastıracak şekilde yapıştırmak ve 2 gün aracı oynatmamak lazım buna rağmen de bu spoiler uçar mı ?Delmek tamamen mantıksız ha servis orijinal yaparsa kabulüm
Çok fazla olmasa da var spoiler takılı avensis komple body kitli bile var ki bunların sayısı body kitli corolladan fazla
hiç denk gelmedi servisin taktığına emin misiniz
Evet eminim Ali abi çünkü üzerinde toyotamotorsport etiketi vardı
hmm araştırmak lazım ama kafadan 500 kağıt çeker servisler
1000 küsür tl.