0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
audi minderi mi o?
Plastik ayakkabı alacak parası olmayan babanın memleketiyiz. Diğer arabalarıda çekeyim. Siz bırakın yağı falan .. ölüm kalım meselesi var bazı insanlarda. Ben bu araçları görmek istemiyorum. Herkesin dişleri bakımlı nefes alacak kadar rahat olmasını isterim. Birbirini yemeyen ötekileştirmeyen insanlar görmek isterim. Bizi biz yapan insanlığın ölüp gitmemesini isterim. Bu araba bana o babayı ve memleketin fakirlerini hatırlatıyor. Yoksa amacım küçümsemek değil.
böyle bir plakanın bu araçta takılı olması utanç
Valla babamda bitane var 1998 model station wagon toros özel plakasını aldı torosa taktı kapıda yatıyor Başka Araba aldığında geçircek belki aynı mantıkta olabilir Ama bizim toros hakkikaten canavar orjinal 58.000 km'de
Satılık olsa fiyatı en az 13-15 bin arasıdır. Ancak bazı araçların değeri sanıldığından çok daha yüksektir.
Evet bizimkinin gözbebeği valla neresini seviyor anlamış da değilim ya neyse Satacağını da sanmıyorum memlekete götürür bırakır herhalde
Geçen sene baya bir medyada yer almıştı. 78 Model toros garajda unutuldu haberini hatırlarsınız belki. Bir vaka da sizden gelirse şaşırmayalım.
hahahaha evet hatırlıyorum o haberi yok yok bizimki kapının önünde unutulabilecek bir pozisyonu yok biraz çürükleri ve kaportada güneş yanıkları oluştu babam yakınıp duruyor şunun çürüklerini ayıklatmam lazım diye Değişen parçası yok full orjinal olması ve km az olmasından kazanıyor
bizimde bir torosumuz vardı 2000 model yeni toros yazılı beyaz camlı buz beyazı renginde... maalesef alçaklar 2005 yılında iş yerimizin önünden çaldılar o gün bu gündür her yeni torosun plakasına bakar bizim arabadan izler ararım
Bu toroslarda genel olarak böyle bir sıkıntı var sanırım yaklaşık 2 ay kadar önce bizimkinin torosada işyerinin otoparkta hırsız girmiş sağ ön kapıyı açarak arabanın yanında yerde rakı şişeleri filan vardı adam bildiğin alem yapmış arabanın içinde oturmuş yatmış herhalde sigara külleri filan vardı babamın bir gözlüğünü almış sadece birde silecek kolunu kırmış en çok ona üzüldüm
tek başına kaldıysa sorun yok ama arka geniş diye kullandıysa kötü