alarm son zamanlarda sapıttı.
ae 101 97 model aracımı ilk aldığımda alarm düğmesinden kapattığımda sağ cam otamatik olarak eğer açıksa kapanıyordu, sol ise kapanmıyordu. sahibine sorduğumda bana sol cam kapatma motorunun bozuk olduğunu onun için kapanmadığını söyledi. ancak normal cam kapatma düğmelerinden kapatabiliyorum. gerçekten motoru bozukmu ?
ayrıca orjinal anahtarlarının yanında bir de yedek anahtar var orjinal değil bunda cip var korkusuna bu yedek anahtarı hiç kullanmadım. normal anahtarcıda yapılmışa benziyor. alarm kumandası anahtarın üzerinde monteli orjinal olanın kumandası ayrı anahtarı ayrı. bu anahtarı kullanmanın zararı oolurmu bilmiyorum ( çip olup olmaması bakımından)

son zamanlarsa ise aşağı yukatı iki aydır. alarmı aktif hale getirdiğimde (kapılar kapandıktan sonra ) 3 -4 sefer dıt dıt diye ötüyor. mahallede utanmaya başladım, görgüsüz diyecekler diye korkuyoruum

acaba neden ötmeye başladı bu meret diye düşünüyorum.
arkadaşlar bi el atın derdime çare olun en ucuz yollu nasıl halledebilirim bu sorunları... malum ekonomik kriz var. sakın alarmın değişme vakti geldi demeyin