0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
öncelikle iyi akşamlar sorunum sol aynada ki sinyal bi süredir diğerine nazaran az yanıyordu sorun etmiyordum ama 1-2 gün önce hiç yanmamaya başladı dıştan bakıldığında içine su almış gibi duruyor bugün servise gittim "bunlar led 200 tl" dediler sadece LED in değişmesine bunun tamir yada başka bir yolu yok mudur ? saygılar..not:sadece ledin 200 tl olduğunu öğrenince direkt "abi ayna ne kadar dedim" avensis kullanıcılarına bilgi olsun diye belirtiyim 850 tl : )
Aynanın fiyatı demekki pek değişmemiş 200 küsur da işçilikten bahsettiler mi 1000 TL ye falan mal oluyordu ayna değişimi... Arabayı ilk aldığımda öğrendiğim şey bu Ayna fiyatı olmuştu nerdeyse Hocam artık TAMİRCİ diye bir şey yok neredeyse, sök yenisini takçılar var. Kendiniz uğraşmazsanız kimse uğraşmıyor. Atla deve birşey değil o sinyal kısmı. Dışardan bakıldığındaki görünümü sizi aldatmasın. Belkide kablolarında bir problem var
Hocam ben sanmıyorum o ledlerin bozulacağını... Kesin ya oksitlenme yada kablo kısmında bir problem vardır. Bende bir ara bakmıştım sanki şeffaf plastik birşeyin içinde ledler var gibi, hortum ledler vardı eskiden onlar gibi Sinir oluyorum şu muayeneden geçmez lafına, sanki her arabada o aynadaki sinyallerden var.
Peki Türk usulü muayeneden sonuç çıktı mı Türk Usulü Muayene : Dörtlü flaşörü açın, sonrada aynanın muhtelif yerlerine ledin oralara tık tık tık bişilerle vurun, bakalım bi tepki verecek mi?
Yok yok siz muayene ettiniz mi hiç dediğim şekilde. Hani yanmayan ışıklara yapılan ilk tepkimiz vardır ya pat pat elimizle vurmak onun gibi yani
O zaman durum vahim Servisin öylede olsa böylede olsa alacağı fiyatı biliyorsunuz zaten 400-500 TL gibi bir fiyat işçilik dahil. İşinin ehli bir kaportacı ve elektrikçi olayı çözer gibi geliyor bana. En azından şansınızı denersiniz olmazsa zaten çözümü belli
Mesaj Birleştirildi: Kasım 05, 2014, 03:52:51benimde led ampulumun dış kısmı kırık ve komple sinyal içini değiştirebileceklerini söylediler ve 270tl civarı olduğunu öğrenmiştim siz hangi serviste sordunuz?