0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cok tesekkur ederim abilerim
İlke başlık olmamış biraz karamsar tablo çizmişsin, yaşın kaç senin? ne hurdalığı?
Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
hata üstüne hata...ailenden ne olursa olsun bişeyler saklıyor olman en büyük hatan.senin dermanın ilaç değil ali haydardır:)büyük geçmiş olsun ilke elimden gelen bişey olursada asla çekinme.
İlke çok geçmiş olsun,hastalığın bir adı var mı? Hurdalığa ayırma hemen, İlerde evlenirken çıtır hasarlı dersin artık
Geçmiş olsun İlke. En azından rahatsızlığının çaresi var. Moralini yüksek tutarsan çabuk atlatırsın. Kullandığın ilaçların araç sürüşün üzerinde etkisi olabilir. Duruma göre araç kullanma veya kullanmak zorundaysan uzun yola çıkma.
bende araç almaya gidiyorsun sanmıştım...Allah şifa versin kardeşim... seydi abiye katılmıyor değilimseydi ağabey, sen hipokrat yemini etmişmiydin )))
Abi ailemden saklamamamın sebebi eğer öğrenirlerse çok şey değişecek. Ben şimdi 2 ayrı işe gidiyorum ve yakın zamanda 3. işede başlayıp geceleride çalışmak istiyeceğim (kesin değil) buna engel olacaklar. ondan sonra üstüme çok düşecekler