0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2014 te kanunen TR menü zorunlu oldu.
Peki servisler 2012 modelede bunu yükleyebilirmi? garantili araç.
Bilmiyorum.Belki güncelleme olarak vardır.
Merhabalar arkadaşlar Aradığım halde bulamadım ama. Bir şey soracaktım...2014 model avensis kontak açıldığında ve araç çalıştığında bile hidrolik direksiyondan arıza lambası yanıyor. Sonra sönüyor. Aracı yeni aldım. Daha bin km olmadı. Ilk başta bu ışığın yanıp yapmadığını hatırlamıyorum. Acaba bu bur sorun mudur?aşağıya resmini koydum. Aracı aldığım ilk gün yanlışlıkla stop ettirmiştir. O gün "hidrolik direksiyonu kontrol et" gibi bir uyarı çıkmıştı. Ama ondan sonra bu tür bir uyarı çıkmadı. Acaba bu normal mi?
Selamın aleykümbir şey dikkatimi çekti sormadan duramadık avensislerde hala hidrolik direksiyonmu var.selametle
QR kodlu R6 yazan kısım ne amaçlı?Bu arada sizin başka konunuzda direksiyondan ses geliyordu hatırladığım kadarı ile, acaba bu durumla alakalı olabilir mi?
selamın alekümavensislerde direksiyon hidrolikmi diye sodumdu ne bekliyorsun demiş kardeş.Elektrikli degilmi direksiyon bu arabalardaselametle
O ışık normal bir durum. Sıkıntı etmeyin. Bu arada benim araç 2013 model benimkide Türkçe menülü. Gerçi hoş ben bunu ancak geçtiğimiz hafta fark ettim
selamın aleykümyok kardeş estafurullah bendearastiyom arabayi bizim hatun cok istiyo ben vazgectim burda okuduklarımdanda bizimki unutmad bakınıyoruz halen cokda para yaptılar bilmem degermi bu parayaselametle