Gönderen Konu: Sag arka kapı altını sürttük :/ yardım...  (Okunma sayısı 2757 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '13
  • 2 kere teşekkür edildi
Sag arka kapı altını sürttük :/ yardım...
« : Ekim 25, 2014, 11:15:15 »
Arkadaşlar merhaba. Dün dikkatsizliğim sonucu aracın sağ arka kapı altını vurdum. Canımı baya sıktı. Öncelik anadolu yakası olacak şekilde istanbulda işçiliği iyi olan önerebileceğiniz neresi var. Bu arada toyota servise götürsem işçilikleri nasıl? Birde autoking'i düşünüyorum. Kartal autoking hakkında bilgsi olan var mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Toyota Club Türkiye

Sag arka kapı altını sürttük :/ yardım...
« : Ekim 25, 2014, 11:15:15 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
Ynt: Sag arka kapı altını sürttük :/ yardım...
« Yanıtla #1 : Ekim 25, 2014, 11:27:09 »
Geçen arkadasimda yapti boyadan boya gitti marspiyel sanirim orayi ya cekiyolar yada kesip yenisini takiyolar o yaptirmadi
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 110
  • Model Yılı: '04
  • 20 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 25, 2014, 11:31:49 »
marşpiyel bölümü maalesef daha masraflı oluyor aynı dert aynı kısımda bendede mevcut konuyu takip ediyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 25, 2014, 14:03:44 »
Arkadaşlar merhaba. Dün dikkatsizliğim sonucu aracın sağ arka kapı altını vurdum. Canımı baya sıktı. Öncelik anadolu yakası olacak şekilde istanbulda işçiliği iyi olan önerebileceğiniz neresi var. Bu arada toyota servise götürsem işçilikleri nasıl? Birde autoking'i düşünüyorum. Kartal autoking hakkında bilgsi olan var mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Foto koyma şansınız var mı? hasar kasko kullanılacak düzeyde mi?
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ekim 25, 2014, 15:52:31 »
Mustafa bey marşpiyel de çökme var mı yoksa sadece çizik mi? Marşpiyeldeki boya kalın ve doku olarak pütürlü bir yapıya sahiptir sizinki de öylemi bilemiyorum. Benimde daha önce başıma gelmiş ve orijinale yakın bir şekilde yapmışlardı marşpiyeli delikli bir sünger ile boyamışlar deseni vermişlerdi. Şayet bahsettiğiniz yerlerde yaptıramazsanız Küçükyalı'da Taner usta var tavsiye edebilirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Model Yılı: -
  • 116 kere teşekkür etti
  • 44 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ekim 25, 2014, 17:24:11 »
Geçmiş olsun mustafa bey, göçük sihirbazını tavsiye ederim orjinali gibi yaparlar,canını sıkma ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ekim 25, 2014, 18:10:16 »
Şuan resim atma imkanım yok malesef. Yaklaşık 1 karış boyada döküntü var , baya o bölgede ezik ve arka kapıdada göçük var biraz. Kaskoyla yaptırcam ptesi götürcem. Ama iyi ustaya ihtiyacım var

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • 305 kere teşekkür etti
  • 177 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ekim 25, 2014, 18:41:11 »
Şuan resim atma imkanım yok malesef. Yaklaşık 1 karış boyada döküntü var , baya o bölgede ezik ve arka kapıdada göçük var biraz. Kaskoyla yaptırcam ptesi götürcem. Ama iyi ustaya ihtiyacım var
Mustafa bey maşpiyeli kafaniza takmaniza gerek yok. Tamponlar gibi kaporta aksamı dışı değerlendirilir. Benimde başıma gelmişti daha önce. Kaskonuz varsa yaptırın gitsin yetkili serviste.  Olmadı 300 tl gibi bir rakama dışarda yaparlar.  Orjinali gibi olur. Geçmiş olsun.  Allah beterinden korusun.
Avensis elegant extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 41 R 9776
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 24500
  • Model Yılı: '12
  • 60 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ekim 30, 2014, 10:31:58 »
Öncelikle geçmiş olsun benzer bir olay benimde başıma geldi ilave olarak benim kapılarda da ufakta olsa hasar oluştu autoking e güvenemedim internette çok az olumlu yoruma rastladım serviste yaptırdım kaskodan ilk başta ufacık yer için 2 kapıyıda boyayacaklardı fakat araya tanıdık sokunca lokal boya ile halletiler buyrun fotolar

buda sonrası

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '10
  • 12 kere teşekkür etti
  • 34 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Kasım 01, 2014, 16:20:05 »
şahsi fikrim masraf cok olmayacaksa kaskoyu kullanmamanız, gecenlerde benim aracın sağ ön far kısmından resmi polis aracı geri geri el freninden kurtuldu (sanırım tam cekılmemıs ) geldi vurdu, kullanan arkadastı, gittim benim ustama beni aldı bi kaportacıya adam farın yan tarafı camurluğun ordaki yeri boyasız halletti, sende masraf cok olmayacaksa özele bak yada en kötü özelden fiyat al kasko bozulunca aradaki farka bak
2010 Toyota Corolla Comfort Benzin/Lpg

Bize Heryer ....     :)