0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba bende 2010 elegant corallama nexvox taktırdım. Gayet memnunum. Buradan ayrıntılı okuyabilirsin 2. Sayfadan. http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=58259.20 öneririm. Necvox dva 9802 8 inç
rehberde sikintisi oldugundan bahsetmissiniz, bu da benim icin pek sorun degil. peki tv kalitesi nasil? radyo? ses cikis kalitesi, navigasyon vs?
navi harika donma sıfır, tv yüksekte ve karasal yayın olan yerlerde iyi şehir merkezlerinde ve dediğim gibi çekn yerlerde. Radyo ve ses kalitesi iyi, özellikle bu modelde iyiymiş, takan arkadaş öyle dedi. Radyo iyi çekiyor. Ben radyoyla ilgili problem duymuştum ama ön camın en üzerine takılan antenle harika çekim var.
Murat bey, Hangi şehirde olduğunuzu yazsaydınız, daha faydalı olunabilirdi. Servisler muhtelif marka multimedya cihazları takabiliyorlar. Ancak değişmeyen şey fiyatının yaklaşık 3000 tl olmasıdır. Necwox gayet güzel bir tercih. Televizyonda karasal yayınların kötü olması nedeniyle biraz sıkıntı var. Ancak diğer bütün özellikler çok iyi. Fiyat performans anlamında çok daha uygun seçenekleri piyasadan veya internetten alabilirsiniz. Bu anlamda pek servisi önermem.
selamlar hocambaska modellerle kiyaslama imkani buldunuz mu peki?
Yanılmıyorsam serviste cenmax ürünleri vardı multimedya olarak. Bende düşünüyorum arka koltuklara ve ön konsola fiyat ne aralıkta acaba dokunmatik ekran ve arka 2 koltuk başlığı