0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
forumda tartışmalar bulunmakta, fakat şahsen yağlama sisteminin subapları koruduğunu düşünmüyorum. Hadi emme subabındaki sıcaklık yükseltmesini azalttı diyelim, egzos subabını nasıl koruyor? Forumdaki bir konuda bir lpg ustası buna benzer bir açıklama yapmıştı.
merhaba bende landirenzo ve brc arasında kararsız kaldım. landirenzo yağlamalı olması gerekir diyor. brc yağlamaya gerek yok dedi. landirenzo yağlamalı ile brc normal kit ikiside aynı fiyata geliyor. hangisini taktırsam acaba karar veremedim.
Merhabalar öncelikle yenil katılmış bulunuyorum aranıza. 1.6 corolla advence modelini kullanıyorum 1 aydır.-lpg taktırmayı düşünüyorum-otomatik ayna kapatma modülü-otomatik cam kapatma modülü-araç filmi tercihen sonax-yan krom taktırmayı düşünüyorum bunlar hakknda bilgi sahibi olanlar tecrübelerini paylaşabılır mı acaba ?Mersin..
Her malın bir alicisi bir de karalayani olacaktır. Oyuzden cok normal.yag yakmasini engelleyip sicakligi daha azaltmasina bakmazlar da egsozdan nasil cikicak doye dusunurler.hala ayni seyi soluyorum lpg donusum sistemleri enbastaki halinden cok uzak suan zamanla bu sorunlarda biticektir. Ama kesinlikle yararli bir durum bu.
Ogün bey ithamlarda bulunmanızı gerektirecek bir durum yok. Saygo sevgi çerçevesinde tartışıyoruz. Kullanıcı yorumları değil de gerçek akademik ya da objektif güvenilirliğiolan bir test merkezinin verileri var mı ben bulamadım. Obdli sistemlerle motorlar zaten uzun süre dayanmaktadır subap yağlamanın gerçekten faydalı ya da zararlı olduğu yönünde kesin veriler varmı kullanıcı verileri subjektiftir zira.
zaten ithamda bulunmadim yanlis anlasilmasin yani bi gercegi soledim.her malin bi alicisi bi begenmeyi olacaktir ki diger markalar mallar piyasaya surulsun.ben zaten asla saygi sinirlarinin disina cikmam sizden alinti yapmam ornek verebilmek icindi.hem kullanici hemde bilimsel veriler internette mevcut olup bu sistemin yaraticisi markasi prinstir zaten.tsi veya baska motorlara bile suan uygun sistemi cikaran ender markalardan.ben burda % 100 zararsizlikdan bahsetmiyorum ama bi bakin diyorum gelinen noktaya o zaman gorceksiniz lpgnin gelisimini.
bizde mersindeyiz akdeniz de taktırdık.otomatik corolla advance modeli var.ama pek de uyumlu olmadı açıkcası benzinden lpg ye geçerken savuruyor.hatta ilk başta oturtamadılar stop etmesi,titremesi,vites geçerken hissetirmesi gibi sorunlar vardı.ama yakıt olayı çok güzel 70 tl(2.18 lpg) ile 350-400 km arası gidiyor