0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1.33 cool yarisin liste fiyatı 1.33 life auristen fazla. Yaris makyajlandı ve cool modelin donanımı life tan fazla.
Arkadaşlar yaris, auristen niye pahalı 1.33 cool 49000tl arkadaşım söyledi şaşırdım .Forumdaki arkadaşlara sorarım dedim,niye fiyatları auristen pahalı. Saygılar
1.33 cool yarisin liste fiyatı 1.33 life auristen fazla. Yaris makyajlandı ve cool modelin donanımı life tan fazla. Bu anormal bir durum değil zira alt segmentlerin dolu olanlarının fiyatları üst segmentin baz modellerini geçebiliyor.
Gayet normal bir durum
Aytaç bey üşenmedim baktım ;)yarisin aynı motor modeli 49000 tl donanım farkı ÇELİK JANT,SİS FARI,LASTİK BASINÇ SENSÖRÜ,fark bu, fiyatı auristen yüksek, segmenti düşük, olmasına rağmen ben yinede şaşırdım. Mesaj Birleştirildi: Eylül 30, 2014, 22:43:50Çokta normal değil ,Enes
Aytaç bey üşenmedim baktım ;)yarisin aynı motor modeli 49000 tl donanım farkı ÇELİK JANT,SİS FARI,LASTİK BASINÇ SENSÖRÜ,fark bu, fiyatı auristen yüksek, segmenti düşük, olmasına rağmen ben yinede şaşırdım. Mesaj Birleştirildi: Ekim 01, 2014, 01:43:50Çokta normal değil ,Enes
Siz öyle diyorsanız,öyle olsun
Auris de makyajlı olsa o zaman işler değişir.Geçen yıl Aralıkta aracı alırken bizim araç cool + konfor paketi ancak aurisin baz modelinin fiyatına geliyordu...
Bence adaletsizlik var bu işte,3 tane donanım farkı var diye alt segmente o parayı vermem,bu benim kişisel görüşüm kimseyi bağlamaz.He auris aldımda ne oldu buda ayrı bir konu.
Yasin Bey öncelikle foruma hoş geldiniz. Sizi anlıyorum. Neden bir alt sınıf bir üst sınıfın fiyatına yakın hatta daha fazla olsun ki? Sorunuza şöyle bir yaklaşım tarzı getirebiliriz: Artık donanımlar ön plana çıkmakta. Bir alt sınıf olmasına rağmen üst segmentinden çok daha fazla donanıma sahip olan araçlarda bu durum görülebilmekte. Bunun bir nedenini daha söyleyebiliriz ki o da bazı sınıf araçların artık kült haline gelmiş olmalarıdır. Bunu mercedes in a sınıfı için söyleyemeyiz ancak örnek olarak vw polo için, toyota yaris için bunu söyleyebiliriz. Bir örnekte golf den gelsin. Golf ün de fiyatları öyle bir sınıra geldiki artık passat ı yakalamış ve hatta bazı özellikleri ile geçmiş durumda. Golf de kendi sınıfında en kült arabalardan. Genel olarak sorunuzu aslında böyle özetleyebiliriz.
Yaris Türkiye'de üretiliyor mu? İthalse fark ondan kaynaklabilir.