0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
göründüğü üzre arabasına hırsız giripte , yakalanan kimse yok , polis bu memlekette ne işe yarıyor peki ? o makpuz koçanları bitecek emrini alınca senin benim canımı yakmaktan başka bir işe yaradıkları yok.
Mesut, bizim arabayı çalanları buldular. Çok sevindik. 10 araç sahibi daha sevindi. Davalar açıldı, şöyle yapıcaz böyle edicezlerle... İlk ayın sonunda, daha bizim aracın parçaları bile gelmeden, adamları saldılar. Senenin sonunda şikayetçi bir tek babam kalmıştı. 2006 yılında bi tanesi yolumuzu kesip tehdit etmeye kalktı. Tabiri caizse komalık ettik. (Tasvip etmiyorum ama zorundaydık) Bir daha hiçbirisi gelmedi. Geçtiğimiz Mart ayında da mahkeme takipsizlik kararı verdi. Ailecek mutluluktan deliye döndük...
Sanırım bu hırsızlık olayının daha doğrusu girişiminin en ilgincini ben yaşamışımdır. Bir kış akşamı evde canım sıkıldı çıktım arabayla biraz turladım. Sonra biraz sakin bir yerde durdum arabada kısık sesle radyo dinliyorum. Koltuğu da hafif yatırdım. Aynadan gördüm arabanın arkasından iki kişi bakarak geçti. Aradan 2 dakika sonra tekrar geldiler. Ben aynadan görüyorum. Birisi arkada kaldı, diğeri elindeki tornavidayla eğilerek yolcu kapısının yanına geldi. Sonra ben kapıyı açtım kovalamak için. Çocuklar "anaaaaa adam içindeymiş" diyerek bir kaçtılar ama gülmekten yere yatardınız. Ha şimdiki aklım olsa aynısını yapar mıyım bilmiyorum. Çünkü tornavidayla bana da saldırabilirdi.
iyiki sizi içeri atmamaışlar ya hırsızın huzurunu bozmaktan ağlanacak halimize gülüyoruz yemin ediyorum memleketin çivisi çıktıııııı yaşanacak gibi değil artık cidden, biz insan değilmiyiz ya , bizim haklarımız var hani güya ? avruba birliği diye kıçımızı yırtıyoruz da neye göre giricez avrupa birliğine adamların bizi almaması çok ama çok normal
Hırsızları yakalayınca kendileri tutuklanıyor polislerin.
Hiç soyulmadı
Daha gençsin .
Abi arabadan bahsediyoruz sonra yanlış anlaşılmasın .