Gönderen Konu: Toyotaclubtr tshirt organizasyonu.  (Okunma sayısı 48506 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyotaclubtr tshirt organizasyonu.
« Yanıtla #360 : Aralık 09, 2014, 13:02:34 »

:alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

Hepimize  :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

En kotu forumun tisortu yapilir sadece giyilir one kocaman toyotaclubcomtr ust koseye turk bayragi diger tarafada trd  toyotayi kullanmayiz :)
:D bu iyiydi ;)
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #360 : Aralık 09, 2014, 13:02:34 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • *_ KuRaL_2 _*
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '07
  • 120 kere teşekkür etti
  • 50 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #361 : Aralık 09, 2014, 15:25:49 »
arkadaşlar araştırmalar süper olmuş ellerinize sağlık şöyle bir durum var :) şimdi umut beyle telefonda görüştüm sadece bizim (türkiye) olarak cevap vermemiz bile yanlış olur dedi :) bence haklı avukatla görüşüyormuş şu anda ondan cevap bekliyorum cevaben size döneceğim dedi birde ben

Sponsor olayını sordum fakat söyle söyledim örneğin siz sponsor olup bu formaları yaptırmışsınız gibi olsun amma velakin ücretlerini biz ödeyelim dedim. "bakın buda iyi bir fikir bunuda bir danışayım" dedi şimdi iş avukattan ve yurt dışı firmadan haber beklenmektedir..

Arkadaşlar olur denirse bu iş çözülecek merak etmeyin siz umut bey saolsun çok ilgilendi allah razı olsun teşekkürlerimizde ayrıca sunarız...
Toyota Avensis  (2007)
110bg Gümüş Gri
Benzin + Lpg
Güzel Dostlar, Güzel İnsanlar Güzel Sohbetler; www.toyotaclubtr.com

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #362 : Aralık 09, 2014, 15:37:34 »
arkadaşlar araştırmalar süper olmuş ellerinize sağlık şöyle bir durum var :) şimdi umut beyle telefonda görüştüm sadece bizim (türkiye) olarak cevap vermemiz bile yanlış olur dedi :) bence haklı avukatla görüşüyormuş şu anda ondan cevap bekliyorum cevaben size döneceğim dedi birde ben

Sponsor olayını sordum fakat söyle söyledim örneğin siz sponsor olup bu formaları yaptırmışsınız gibi olsun amma velakin ücretlerini biz ödeyelim dedim. "bakın buda iyi bir fikir bunuda bir danışayım" dedi şimdi iş avukattan ve yurt dışı firmadan haber beklenmektedir..

Arkadaşlar olur denirse bu iş çözülecek merak etmeyin siz umut bey saolsun çok ilgilendi allah razı olsun teşekkürlerimizde ayrıca sunarız...

Ayakta alkışlıyorum seni abi :alkis: :alkis:
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #363 : Aralık 09, 2014, 15:52:25 »

Güzel olmuş fakat hayal kırıklığı yaratmak istemem Oktay, dediğim gibi inşallah olur fakat yurt dışının nereye yönlendireceğini biliyorum. Anladığım kadarı ile telefondaki konu hakkında yeterli bilgi sahibi değilmiş ancak iyi niyeti ve yardımları için kendisine çok teşekkür ederim/z.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • *_ KuRaL_2 _*
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #364 : Aralık 09, 2014, 16:05:06 »
Abi gerekiyorsa buradan basar İstanbul toyota firmasına da giderim benim için sorun yok ben kafaya koydum o t-shirt ü :)  yaptıracam ya bize yakışan bu bence gerekiyorsa japonya'da ki toyota ana merkezi bayi fabrikası kanalı neyse orayala bile görüşürüm (kıt ingilizcemle) amma yinede istiyorum... gerekiyorsa resmi yazı isterlerse bile buradan hangi kurumdan isterlerse istesinler yazılı iletişime bile geçebilirim yeterki umut bey olabilme ihtimali var desin yeter ki buradaki herkes bir nebze olsun istesin başka bir dedim yok...

sende sağ ol @Mehmet Öztürk (7160)

birde şöyle bir durum söz konusu kendi adıma ben 2 gündür bu formdayım ve her kez fazlasıyla can ciğer adam gibi kimseyi tanımıyorum bile ama sağ olsun herkes kardeşim ablam abim gibiler hissettiğim bu bu yüzden uğraşmaya değer burası bir aile gibi gibisi fazla aile zaten ve bizim ailelerimizde ikiz kardeşler aynı giyinirler ailemin de aynı t-shirtleri giymesi hoşuma gider tek uğraşım bundandır... djital dandik bi baskı olsa bile olsun istiyorum bir şeyler yapmış olalım aile olduğumuzu herkese belirtelim kanıtlayalım...

Saygılarımla; Oktay...
Toyota Avensis  (2007)
110bg Gümüş Gri
Benzin + Lpg

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • Model Yılı: '12
  • 137 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #365 : Aralık 09, 2014, 16:32:28 »

Çabalarından ötürü çok teşekkür ederim :saygi: :alkis:

Keşke sponsor olayında para mevzusuna girmeseydin  :D Azacık onlarında gazını alıp sponsor yapardık :rofl:
Zaman Sadece "SEVGİYE" yenik düşer,
Geri kalan her şeyse "ZAMANA"...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #366 : Aralık 09, 2014, 16:32:50 »
Güzel olmuş fakat hayal kırıklığı oluşturmak istemem Oktay, dediğim gibi inşallah olur fakat yurt dışının nereye yönlendireceğini biliyorum. Anladığım kadarı ile telefondaki konu hakkında yeterli bilgi sahibi değilmiş ancak iyi niyeti ve yardımları için kendisine çok teşekkür ederim/z.
İnşallah olumlu sonuç çıkarda tshirtlerimiz daha güzel olur :).

Abi gerekiyorsa buradan basar İstanbul toyota firmasına da giderim benim için sorun yok ben kafaya koydum o t-shirt ü :)  yaptıracam ya bize yakışan bu bence gerekiyorsa japonya'da ki toyota ana merkezi bayi fabrikası kanalı neyse orayala bile görüşürüm (kıt ingilizcemle) amma yinede istiyorum... gerekiyorsa resmi yazı isterlerse bile buradan hangi kurumdan isterlerse istesinler yazılı iletişime bile geçebilirim yeterki umut bey olabilme ihtimali var desin yeter ki buradaki herkes bir nebze olsun istesin başka bir dedim yok...

sende sağ ol @Mehmet Öztürk (7160)

birde şöyle bir durum söz konusu kendi adıma ben 2 gündür bu formdayım ve her kez fazlasıyla can ciğer adam gibi kimseyi tanımıyorum bile ama sağ olsun herkes kardeşim ablam abim gibiler hissettiğim bu bu yüzden uğraşmaya değer burası bir aile gibi gibisi fazla aile zaten ve bizim ailelerimizde ikiz kardeşler aynı giyinirler ailemin de aynı t-shirtleri giymesi hoşuma gider tek uğraşım bundandır... djital dandik bi baskı olsa bile olsun istiyorum bir şeyler yapmış olalım aile olduğumuzu herkese belirtelim kanıtlayalım...

Saygılarımla; Oktay...
Yürü be Oktay abi diyesim geldi :). Arkandayım abi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 127000
  • Model Yılı: '05
  • 31 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #367 : Aralık 09, 2014, 20:18:11 »
Toyotaclubtr amblemi ve türk bayrağımız olsun kafi. Ötesi olmayacak..
Hayat bize hiç yeşil ışık yakmadı. Biz de kırmızıda hiç durmadık.
Benim yollarım patikadır, çamurdur, rampadır, pusludur.
Çıkarım senle her yola TOYOTA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Rav 4
  • Kilometre: 221000
  • Model Yılı: '08
  • 97 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #368 : Aralık 09, 2014, 22:45:57 »
Emeği geçen herkese teşekkürler. Bu samimiyeti bu bir birliği gördükten sonra varsin tişört isi olmasin. İyiki bu ailenin bir parcasiyim. İyiki varsin toyotacluptr. Herkese iki geceler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #369 : Aralık 10, 2014, 08:24:02 »
Emeği geçen herkese teşekkürler. Bu samimiyeti bu bir birliği gördükten sonra varsin tişört isi olmasin. İyiki bu ailenin bir parcasiyim. İyiki varsin toyotacluptr. Herkese iki geceler.
Yukarıdaki bir çok paylaşım gibi çok değerli düşünceler bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #370 : Aralık 10, 2014, 08:44:53 »
Toyota markası, burada toplanmamıza sebep oldu ama unutulmamalı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • *_ KuRaL_2 _*
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #371 : Aralık 10, 2014, 10:12:04 »
çok çabuk pes ediyorsunuz. çok kızdım :( lütfen kimseye bişey sormadan olmaz diyorsunuz. iş nereye giderse gitsin önce "ümitli" olun bırakın biraz uğraşalım böyle yaparak uğraşanlarında hevesini kırıyorsunuz.aileyiz biz elinizden bişey gelmiyorsa susun bekleyin lütfen elinizden bişey geliyorsa yapın.

bir arkadaşım oturmuş zaman emek harcamış örnek forma yapmış bu olmadı şu olmdadı demeyin deneyelim uğraşalım zorlayalım arkadaşlar neden pes edsiyorsunuz. pes etmek kötü bişey az uğraşın zorlayın ki kazandığınızda zaferin mutluluğunu size hiçbirşey vermez bir söz vardı hatırladığım kadarı ile

"bahane asla kazanmanın mutluluğunu vermez" !! unutmayın

birşey yapmıyorsanız moralde bozmayın lütfen... Daha bir cevap gelmedi kimse olmaz yapamazsınız demedi böyle düşünmek için daha çok zaman var lütfen...
Toyota Avensis  (2007)
110bg Gümüş Gri
Benzin + Lpg

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #372 : Aralık 10, 2014, 10:21:21 »
çok çabuk pes ediyorsunuz. çok kızdım :( lütfen kimseye bişey sormadan olmaz diyorsunuz. iş nereye giderse gitsin önce "ümitli" olun bırakın biraz uğraşalım böyle yaparak uğraşanlarında hevesini kırıyorsunuz.aileyiz biz elinizden bişey gelmiyorsa susun bekleyin lütfen elinizden bişey geliyorsa yapın.

bir arkadaşım oturmuş zaman emek harcamış örnek forma yapmış bu olmadı şu olmdadı demeyin deneyelim uğraşalım zorlayalım arkadaşlar neden pes edsiyorsunuz. pes etmek kötü bişey az uğraşın zorlayın ki kazandığınızda zaferin mutluluğunu size hiçbirşey vermez bir söz vardı hatırladığım kadarı ile

"bahane asla kazanmanın mutluluğunu vermez" !! unutmayın

birşey yapmıyorsanız moralde bozmayın lütfen... Daha bir cevap gelmedi kimse olmaz yapamazsınız demedi böyle düşünmek için daha çok zaman var lütfen...

Abicim seviyoruz seni   :alkis:  :saygi:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #373 : Aralık 10, 2014, 11:09:45 »
 Oktay, heyecanını anlıyorum ama sakin ol biraz, sonra ön yargılardan da kurtul. Ayrıca burada savaş yok, dolayısı ile zafer vb bir şey de yok. Yapılmaya çalışılan şey; gerekli hususlara dikkat ederek, çoğunluğun ekonomi ve zevkine uyacak, bizi biz yapan bir ürün yapmak. Emin ol yukarıda kimse boşa bir şeyler yazmadı, bilinen bir şeyler var ki yazılmış. Hem uğraşılmadığı fikrine nereden kapıldığını düşün bence. Burada herhalde herkes hem fikirdir inşallah olur diye ama duygusal düşünceler ile bir karar alınıp olmaz bu işler, etraflıca incelemek, bilgi sahibi olmak gerekir. Öncesini nasıl düşünüyorsak, sonrasını da düşünmeliyiz, öyle değil mi!?
 Bir ip ucu vereyim, alınan iznin yazılı ve resmi, logo ile isim haklarının sahibi olan kurumdan olması gerekiyor, sanırım ne demek istediğim anlaşılmıştır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • *_ KuRaL_2 _*
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #374 : Aralık 10, 2014, 11:13:52 »

özür dilerim hatalıysam kusura bakmayın vazgeçtim işte bunu düşündüren mesaj bu ;)
Toyota Avensis  (2007)
110bg Gümüş Gri
Benzin + Lpg

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #375 : Aralık 10, 2014, 11:31:17 »
 Uğraşman tam tersine takdir edilecek bir durum Oktay ama araştırma zaten çoktan yapıldı ve önceki sayfalarda da yazıldı. Tabi ki de detaylara girilmeden, ki bu konuda da herkes hak verir sanırım. Yukarıda belirttiğim şekilde bir durum olursa da kimse istemiyorum demez tabi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 127000
  • Model Yılı: '05
  • 31 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #376 : Aralık 10, 2014, 12:19:57 »
özür dilerim hatalıysam kusura bakmayın vazgeçtim işte bunu düşündüren mesaj bu ;)

Mesele sadece toyota logosu. Olsa ne olmasa ne diyorum. Patent, telif hakları gibi unsurlardan markalar milyon euroluk kazanç sağlıyor. Zaten onlara has bir durum olması içinde kendileri de yüklü bir para ödüyorlar. Amaç sadece toyota logosu ise olmayıversin. Site ve kişiler zan altında kalmadan zevk zehre dönüşmesin. Amaç toyotaclubtr'nin tanıtımı ve birliğimiz ise kendi logomuz ve türk bayrağız kafidir.
Hayat bize hiç yeşil ışık yakmadı. Biz de kırmızıda hiç durmadık.
Benim yollarım patikadır, çamurdur, rampadır, pusludur.
Çıkarım senle her yola TOYOTA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #377 : Aralık 10, 2014, 12:29:03 »
Ayberk doğru ama eksik düşünüyorsun. Neden dersen geriye doğru mesajları okuyabilirsin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #378 : Aralık 10, 2014, 12:47:16 »
Bide tisortlere kullanici adi ve numaralarimizida yazalim tam forma gibi olur  :lol:
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #379 : Aralık 10, 2014, 13:04:12 »
Bide tisortlere kullanici adi ve numaralarimizida yazalim tam forma gibi olur  :lol:
Kullanıcı adı mantıklı :D ama sadece organizasyonlarda giyilebilir.