0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
En kotu forumun tisortu yapilir sadece giyilir one kocaman toyotaclubcomtr ust koseye turk bayragi diger tarafada trd toyotayi kullanmayiz
arkadaşlar araştırmalar süper olmuş ellerinize sağlık şöyle bir durum var şimdi umut beyle telefonda görüştüm sadece bizim (türkiye) olarak cevap vermemiz bile yanlış olur dedi bence haklı avukatla görüşüyormuş şu anda ondan cevap bekliyorum cevaben size döneceğim dedi birde ben Sponsor olayını sordum fakat söyle söyledim örneğin siz sponsor olup bu formaları yaptırmışsınız gibi olsun amma velakin ücretlerini biz ödeyelim dedim. "bakın buda iyi bir fikir bunuda bir danışayım" dedi şimdi iş avukattan ve yurt dışı firmadan haber beklenmektedir.. Arkadaşlar olur denirse bu iş çözülecek merak etmeyin siz umut bey saolsun çok ilgilendi allah razı olsun teşekkürlerimizde ayrıca sunarız...
Güzel olmuş fakat hayal kırıklığı oluşturmak istemem Oktay, dediğim gibi inşallah olur fakat yurt dışının nereye yönlendireceğini biliyorum. Anladığım kadarı ile telefondaki konu hakkında yeterli bilgi sahibi değilmiş ancak iyi niyeti ve yardımları için kendisine çok teşekkür ederim/z.
Abi gerekiyorsa buradan basar İstanbul toyota firmasına da giderim benim için sorun yok ben kafaya koydum o t-shirt ü yaptıracam ya bize yakışan bu bence gerekiyorsa japonya'da ki toyota ana merkezi bayi fabrikası kanalı neyse orayala bile görüşürüm (kıt ingilizcemle) amma yinede istiyorum... gerekiyorsa resmi yazı isterlerse bile buradan hangi kurumdan isterlerse istesinler yazılı iletişime bile geçebilirim yeterki umut bey olabilme ihtimali var desin yeter ki buradaki herkes bir nebze olsun istesin başka bir dedim yok... sende sağ ol @Mehmet Öztürk (7160) birde şöyle bir durum söz konusu kendi adıma ben 2 gündür bu formdayım ve her kez fazlasıyla can ciğer adam gibi kimseyi tanımıyorum bile ama sağ olsun herkes kardeşim ablam abim gibiler hissettiğim bu bu yüzden uğraşmaya değer burası bir aile gibi gibisi fazla aile zaten ve bizim ailelerimizde ikiz kardeşler aynı giyinirler ailemin de aynı t-shirtleri giymesi hoşuma gider tek uğraşım bundandır... djital dandik bi baskı olsa bile olsun istiyorum bir şeyler yapmış olalım aile olduğumuzu herkese belirtelim kanıtlayalım... Saygılarımla; Oktay...
Emeği geçen herkese teşekkürler. Bu samimiyeti bu bir birliği gördükten sonra varsin tişört isi olmasin. İyiki bu ailenin bir parcasiyim. İyiki varsin toyotacluptr. Herkese iki geceler.
Toyotaclubtr amblemi ve türk bayrağımız olsun kafi. Ötesi olmayacak..
çok çabuk pes ediyorsunuz. çok kızdım lütfen kimseye bişey sormadan olmaz diyorsunuz. iş nereye giderse gitsin önce "ümitli" olun bırakın biraz uğraşalım böyle yaparak uğraşanlarında hevesini kırıyorsunuz.aileyiz biz elinizden bişey gelmiyorsa susun bekleyin lütfen elinizden bişey geliyorsa yapın. bir arkadaşım oturmuş zaman emek harcamış örnek forma yapmış bu olmadı şu olmdadı demeyin deneyelim uğraşalım zorlayalım arkadaşlar neden pes edsiyorsunuz. pes etmek kötü bişey az uğraşın zorlayın ki kazandığınızda zaferin mutluluğunu size hiçbirşey vermez bir söz vardı hatırladığım kadarı ile "bahane asla kazanmanın mutluluğunu vermez" !! unutmayın birşey yapmıyorsanız moralde bozmayın lütfen... Daha bir cevap gelmedi kimse olmaz yapamazsınız demedi böyle düşünmek için daha çok zaman var lütfen...
özür dilerim hatalıysam kusura bakmayın vazgeçtim işte bunu düşündüren mesaj bu
Bide tisortlere kullanici adi ve numaralarimizida yazalim tam forma gibi olur